Barış Akarsu Merhaba hangi platformda yayınlanıyor?

Barış Akarsu Merhaba hangi platformda yayınlanıyor?
Mert Dikmen’in hem yazıp ve hem de yönettiği 2022 yılının en çok merak edilen filmlerinden olan Barış Akarsu Merhaba filmi hangi platformda yayınlanacak?

Geçtiğimiz yılın son aylarında vizyona giren Barış Akarsu Merhaba Filminin hangi internet yayın platformunda yayınlanacağı uzun süredir merak ediliyordu. Fikri Harika Prodüction ve aytaç Medya ortaklığında hazıtlanan ve Mert Dikmen’in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun merak edilen filmlerinden olan barış Akarsu Merhaba filmi sinemalarda beklenen ilgiyi fazla görememiş ve yapımcılarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Uzun ve maliyetli bir hazırlık ve çekim aşamasından sonra vizyona giren film özellikle genç kitlenin merakını çekse de istenen seyirrci sayısına ulaşamamış ve bu durum da oldukça çok konuşulmuştu. Başrolünde ünlü şarkıcı barış Akarsu karakteri ççolarak İsmail Ege şaşmaz’ın rol aldığı filmin yayınlanacağı dijital platform belli oldu.

Barış Akarsu Merhaba Netflix’te yayınlanacak

Yapımcılığını Fikri Harika Prodüction ve Aytaç Medya ortaklaşa yaptığı ve yönetmen koltuğunda da Mert Dikmen’in yer aldığı Barış Akarsu Merhaba filmi Mert Dikmen ve Can Anar tarafından kaleme alındı. Henüz çok genç yaşta trafik kazası sonrası hayatını kaybeden rock müzik şarkıcısı barış Akarsu’nun hayatını anlatan filmde İsmail Ege şaşmaz ve Almila Ada başrol oynuyordu. 18 Kasım 2022 tarihinde sinemalarsa seyirciyle buluşan filmin hangi platformda yayınlanacağı uzun süredir merak ediliyordu. Sonunda barış Akarsu Merhaba filminin yayınlanacağı dijital platform belli oldu. Merakla beklenen filmin internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacağı ve yayın tarihinin de 25 Mayıs Perşembe olduğu öğrenildi. Böylece 18 Kasım 2022 tarihinde sinema salonlarında seyirci karşısına çıkan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı filmin ikinci gösterim alanı da belli olmuş oldu.

Barış Akarsu Merhaba Oyuncuları Kimler?

Mert Dikmen’in hem yazıp ve hem de yönettiği 2022 yılının en çok merak edilen filmlerinden olan Barış Akarsu Merhaba filminin kadrosunda birbirinden ünlü isimler rol alıyor. Filmin başrolünde ünlü şarkıcı Barış Akarsu karakteri olarak İsmail Ege Şaşmaz rol alırken filmin diğer oyuncuları ise, Almila Ada, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Şafak Pekdemir, Metin Coşkun, Burak Satıbol ve Aslıhan Kapanşahin yer alıyor. Film 25 Mayıs 2023 Perşembe günü Netflix’te seyirciyle buluşacak.

28-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar