Barış Akarsu Merhaba Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Barış Akarsu Merhaba Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı
28 yaşında trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatını anlatan Barış Akarsu Merhaba filmden ilk fragman yayınlandı.

Yaz aylarının başlamasıyla birlikte film ve dizi sektöründe tam bir yaz furyası yaşanmaya başladı. Kimi yapım şirketleri yaz sezonu dizileri için yoğun bir mesaiye başlarken kimi yapım şirketleri de film çekimleri için set kurdu ve motor dedi. Fikri harika prodüksiyon tarafından projelendirilen ve henüz genç yaşta trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak barış Akarsu Merhaba filmi de yaz aylarında yoğun mesai harcanılan projelerden biri olarak ön plana çıktı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Barış Akarsu Merhaba filmi bazı aksilikler sonrası geçtiğimiz haftalarda sete çıkmış ve çekimlere başlamıştı. Filmin çekimlerinin başlamasının ardından ilk kısa fragmanda yayınlandı.

Barış Akarsu Merhaba Filmi’nden İlk Fragman Geldi

4 Temmuz’da geçirdiği trafik kazası sonrası hayata 28 yaşında veda eden ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının konu alındığı Barış akarsu Merhaba Filminden ilk fragman yayınlandı. Fikri Harika Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve senaryosu Mert Dikmen ve can Anar tarafından kaleme alınan yönetmen koltuğunda ise Mert Dikmen’in oturduğu Barış Akarsu Filminin ilk fragmanı ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun da doğum tarihi olan 29 Haziran’da sevenleriyle buluştu. 18 Kasım 2022 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak olan ve vizyona girecek olan filmin çekimleri halen devam ediyor. Filmin bu ilk fragmanının ardından yeni fragmanların da geleceği belirtiliyor.

Barış Akarsu Merhaba Merhaba

Son zamanlarda biyografi filmlerinin oldukça çok seyredildiği ve gişe hasılatlarının kırıldığı sinema sektöründe şu sıralar birbirinden ünlü kişilerin hayatını alan filmler çekiliyor veya proje aşamasında bulunuyor. 4 Temmuz’da geçirdiği kaza sonrası 28 yaşında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatını anlatan filmde sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor. Filmde İsmail Ege Şaşmaz (barış Akarsu), Almila Ada, Şafak Pekdemir, Hüseyin Avni Danyal, Aslıhan Kapanşahin, Metin Coşkun ve Ebru Nil Aydın rol alıyor. Filmde ünlü şarkıcının hayatının üç dönemi konu alınıyor. Mert Dikmen’in aynı zamanda senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu filmin çekimlerinin 5 – 6 hafta arasında sürmesi bekleniyor. Filmin çekimlerinden sonra sırasıyla montaj aşaması ve nihayetinde gösterim aşamasıyla vizyona girmesi bekleniyor.

30-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar