Barış Arduç’tan Milyonluk Anlaşma

Barış Arduç’tan Milyonluk Anlaşma
Uyanış Büyük Selçuklu ile anlaştığı iddia edilen ve bu dizide Sultan Alparslan’ı canlandıracak olan Barış Arduç 4 milyonluk bir reklam anlaşmasına imza attı.

Dizi ve sinema oyuncularının rol aldığı diziler ve sinema filmleri kadar oynadıkları reklamlarda onlar için ciddi bir gelir kapısı. Hatta o kadar büyük bir piyasa ki reklam sektörü, reklamlarda rol alanlar milyon liralarla açıyorlar kaşelerini. Tabi bu da onlar için çok büyük bir fırsat oluyor ve reklamlarda oynayabilmek için rol aldıkları dizilerde canla başla çalışıyorlar. Son zamanlarda adı magazin kulislerinde ve dizi sektöründe sıklıkla anılan ünlü ve yakışıklı oyuncu Barış Arduç’ta bu günlerde böyle bir şans ve fırsatla karşılaşmış durumda. Ünlü oyuncu son olarak rol aldığı Çukur dizisinin ardından popülerliğini iyice artırmış durumda. Bu durumda da pek çok ürün ve firma bu ünlü ismi kendi ürünlerinin yüzü olarak görmek istiyor. Ancak Barış Arduç’un kaşesi oldukça yüksek. Son gelen haberlere ve magazin kulislerine göre ise ünlü isim bu günlerde bir GSM operatörünün reklam yüzü olmak için 2 yıllık bir reklam anlaşması imzaladı. Ünlü oyuncunun bu anlaşma karşılığında 4 milyon lira aldığı iddia edildi.

2 Yılda 4 Milyon TL

Son olarak Çukur’da rol alan ve canlandırdığı karakterle herkesin beğenisini kazanan ünlü isim Barış Arduç’un şansı bugünlerde oldukça iyi gidiyor. Daha önce Serenay Sarıkaya ile rol alacağı ve bir dijital yayın platformunda yayınlanacak dizi ile anlaşan ancak daha sonra bu diziden TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu adlı yapımda rol almak için vazgeçen ünlü isim bugünlerde de bir reklam anlaşması imzaladı. Bir GSM Operatörü ile reklam anlaşması imzalayan ünlü isim iki yıllık bir süreyle bu GSM Operatörünün reklam yüzü olacak. Bunun karşılığında 4 milyon TL alacak olan ünlü isim ayrıca yeni dizisi ile de yakında sete inecek.

Uyanış’ta Rol Alacak

Barış Arduç için şu sıralar en önemli konulardan biri TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi. Ünlü isim bu projede yer alabilmek için Serenay Sarıkaya ile başrol oynayacağı diziden bile vazgeçti. Barış Arduç Uyanış Büyük Selçuklu’da Sultan Alparslan olarak yeni sezonun hikaysinde başrol olacak. Bu durum henüz tam olarak kesinleşmese de yüksek ihtimalle Barış Arduç reyting rekortmeni dizinin başrolü olacak.

23-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar