Barış Murat Yağcı Kimdir? Survivor Barış kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

Barış Murat Yağcı Kimdir? Survivor Barış kaç yaşında, nereli, boyu kaç?
Barış Murat Yağcı Kimdir? Survivor Barış kaç yaşında, nereli, boyu kaç? İşte Barış Murat Yağcı ile ilgili tüm bilinmeyenler.

Barış Murat Yağcı Kimdir? Survivor Barış kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, TV 8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiğini Survivor'da dikkat çeken bir isim var. O isim Barış Murat Yağcı'dan başkası değil. Oyuncu, model ve eski basketbolcu olan Barış Murat Yağcı, yarışmaya Ünlüler takımında başladı ve sonrasında kendi isteğiyle Gönüllüler takımına geçti. İyi fiziğiyle hemen gözleri üstünde toplayan Barış Murat Yağcı, oldukça uzun boylu. Herkes onunla ilgili pek çok şeyi merak ediyor. Siz de merak ediyorsanız yazının devamına göz atın.

Barış Murat Yağcı kimdir?

1991 yılında İzmir'de dünyaya gelen Barış Murat Yağcı 29 yaşındadır. İzmir'de basketbola başlayan Yağcı, 2003 yılında Efes Pilsen'e katıldı. Sonrasında ise o dönem Efes Pilsen'in pilot takımı olan Pertevniyal takımında forma giydi. Forvet pozisyonunda oynayan Barış Murat Yağcı, yaşadağı sakatlık nedeniyle erken yaşta basketbolu bırakmak zorunda kaldı. Barış Murat Yağcı daha sonra modelliğe yöneldi. Barış Murat Yağcı, şimdilerde Babil dizisiyle kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Birce Akalay ile kuzendir. Birce Akalay, kuzenindeki ışığı fark etti ve marka danışmanı Selim Akar vasıtası ile kuzenini kamera karşısına geçirdi. Böylece o dönem oldukça genç olan Barış Murat Yağcı'nın önü açılmış oldu. Basketboldan sonra Best Model of Turkey yarışmasına katılmaya karar verdi. Katıldığı yarışmada ise birinci oldu. Böylece kendini dizi yapımcılarına da gösterme şansı yakalar. Best of Turkey'den sonra birkaç dizide rol alma fırsatı yakaladı. Barış Murat Yağcı, Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk, FOX TV'de yayınlanan Şevkat Yerimdar ve Kocamın Ailesi dizilerinde rol aldı. Şu anda oyunculuk ve modellik yapıyor. İtalya, Brezilya ve İsviçre gibi ülkelerde modellik yapma fırsatı yakalamıştır. Barış Murat Yağcı son olarak TV 8'den ekrana gelen Survivor'a katıldı. Survivor 2020'nin dikkat çeken yarışmacıları arasına adını yazdırdı. Özellikle fiziğiyle hemen göze çarpan Barış Murat Yağcı'nın boyu bir hayli merak ediliyor. Barış Murat Yağcı, 1.92 boyunda ve 88 kilodur. Burcu ise kovadır.

13-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar