Ozan Güven Cem Yılmaz Sorusuna Sert Çıktı! “Bana Ne Lan Cem’den”

Ozan Güven Cem Yılmaz Sorusuna Sert Çıktı! “Bana Ne Lan Cem’den”
Başarılı oyuncu Ozan Güven kendisine komşusu Cem Yılmaz’la ilgili soru sorulunca sert tepki gösterdi. Ozan Güven’in tepkisinin nedeni anlaşılamadı. İşte haberin detayları!

Koronavirüs günleri herkesi hem psikolojik olarak hem de çalışma şartları olarak zorlamaya başladı. Evlerine kapanan özellikle ünlüler böyle bir duruma alışık olmadığı için evde sıkılmaya başladılar. Son dönemlerin başarılı oyuncularından Ozan Güven’de bu dönemde evine kapanan ünlülerden biri. Başarılı oyuncu Babil Dizisi’nin çekimlerinin durdurulmasıyla birlikte evine kapandı. Tabi zaman zaman dışarı çıkarak çok sevdiği köpeğine yürüyüşler yaptırmayı ihmal etmiyor başarılı oyuncu. Yine böyle bir gezinti sırasında magazin medyasının muhabirleriyle karşılaştı ve ne olduysa bu andan itibaren oldu. Başarılı oyuncuya soru soran muhabir hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Muhabirin sorduğu sorunun Ozan Güvenle ilgili olmaması bu tepkinin sebebi miydi bilinmez ama bu olay bir anda gündem oldu ve Ozan Güven hem magazin medyasında hem de sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. İşte haberin detayları!

“Bana Ne lan Cem’den!”

Ünlü oyuncu Ozan Güven evinin önünde üzerinde pijamaları ile köpeğine yürüyüş yaptırmaya çıkmıştı. Başarılı oyuncu bu sırada magazin muhabirlerini görünce bir anda köpeğini de bırakarak hızla evine yöneldi. Bu sırada öfkeli olduğu gözlenen Ozan Güven “burası benim mahallem, kapatın lan kameraları” diye muhabirlere seslendi. Köpeğini yardımcısına bırakarak eve girmeye çalışan başarılı oyuncuya muhabir soru sormak istedi ve komşunuz Cem Yılmaz’ın bahçesinde yangın çıktı deyince Ozan Güven sinirlendi ve “bana ne lan Cem’den, kapatın kamerayı, çekmeyin, kapatın, kapatır mısın kamerayı? Kapat lan kamerayı. Çek köpeği de çekin, ne güzel değil mi?” Diye tepki göstererek hızla evine girdi. Başarılı oyuncunun bu tepkisinin nedeninin sebebi ise anlaşılamadı.

Ne Olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’la birlikte yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’ın kaldıkları evin bahçesinde küçük çaplı bir yangın çıkmış ve herhangi bir zarara yol açmadan yangın söndürülmüştü. Muhabirler haber alabilir miyiz diye Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın evinin önünde beklerken Cem Yılmaz’ın komşusu ve bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ve Cem Yılmaz’ın pek çok filminde birlikte rol alan oyuncu Ozan Güven’le karşılaşmışlar ve Ozan Güven’e konuyla ilgili soru sormak istemişlerdi. Ancak beklenmeyen tepki neler oluyor sorusunu gündeme getirdi. Konuyla ilgili gelişme olduğu takdirde sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

12-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar