Bartu Küçükçağlayan, Serdar Ortaç'ı canlı yayından attı!

Bartu Küçükçağlayan, Serdar Ortaç'ı canlı yayından attı!
artu Küçükçağlayan, konuk ettiği Serdar Ortaç'ı canlı yayından attı. Olayı duyanlar önce ne olduğunu anlayamadılar ancak saha sonra gerçek ortaya çıktı.

Küresel salgın nedeniyle insanlar evlerinden çıkamazken ünlüler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları yayınlarla hayranlarıyla görüşmeye devam ediyor. Bunlardan biri olan Bartu Küçükçağlayan,  konuk ettiği Serdar Ortaç'ı canlı yayından attı. Olayı duyanlar önce ne olduğunu anlayamadılar ancak saha sonra gerçek ortaya çıktı. Hayranları Bartu Küçükçağlayan’ın Serdar Ortaç’ı canlı yayından neden attığını merak ediyor. Şimdi detaylar

Bartu Küçükçağlayan, Serdar Ortaç'ı canlı yayından attı!

Karantina nedeniyle bir anda popüler olan evden canlı yayın dalgasına popçu Serdar Ortaç da dahil oldu. Ünlü popçu, oyuncu Bartu Küçükçağlayan’dan Instagram’dan yaptığı canlı yayınla gündemin bir numarası olmayı başardı. Instagramdan yapılan canlı yayında sohbet eden ikili hayranlarına keyifli anlar yaşattı

Mücbir Sebepler’den dolayı atıldı!

Serdar Ortaç, müzisyen ve oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş’ın karantina günlerinde başlattığı yayına katıldı. İkilinin başlattığı Instagram yayını 'Mücbir Sebepler'e konuk olan Serdar Ortaç hem eğlendi hem de eğlendirdi. Yayın sırasında birlikte şarkı söyleyen Ortaç ve Küçükçağlayan’ın sosyal medyada gündem olan eğlenceli sohbeti anlık 80 bin kişi tarafından izlendi.

Öpüyorum!

Programın sonlarına ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan ünlü popçuya şu sözlerle takıldı.  “Mesafe şarkısını da söyle, artık ben seni atacağım buradan. Seni buradan atmazsam namım yürümez. Beklemediğin bir anda atmam lazım"

Bir anda neye uğradığını şaşıran Serdar Oraç yarı şaka yarı ciddi "Atacak mısın beni? Bu tür bir adamsın sen işte" diyerek tepki gösterdi. Bartu Küçükçağlayan sözünde durdu ve Mesafe şarkısını söyleyen Serdar Ortaç’ı programından attı. Ortaç, yayından atılmasının ardından "Yazıklar olsun" yorumunu yaptı. Yayına kaldığı yerden devam eden oyuncu Küçükçağlayan ise Serdar Ortaç’ın 'Mesafe' şarkısını söyledi ve yayından attığı Ortaç'a, "Öpüyorum" diyerek selam gönderdi.

Serdar Ortaç Kimdir?

1970 İstanbul doğumlu Serdar Ortaç, Haydarpaşa Meslek Lisesinde torna tesviye bölümünde liseyi bitirdi. Babasının yanında çalışan genç Serdar, sokakta simit ve su satarak iş hayatını öğrendi. Özel radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalışan Ortaç, Raks müzik şirketi ile anlaşarak yazdığı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirdi ve ilk albümü olan “Aşk İçin-Karabiberim" ile müzik dünyasına merhaba dedi. Albümleri yüzbinlerce satılan popçu "Padişah"adlı şarkısı ile yılın en sevilen şarkısı oldu. Beste fabrikası olarak anılan Serdar Ortaç, yurt içi ve yurt dışında yüzlerce konser verdi.

Ödülleri :

1994 Kral tv Video Müzik Ödülleri – En iyi çıkış yapan sanatçı

1997 Milliyet Yılın En Sevilen Şarkısı – Padişah

1999 Hürriyet Altın Kelebek – Yılın en başarılı sanatçısı.

2000 Kral tv Video Müzik Ödülleri – Pop Müzik en iyi erkek sanatçı

2003 Radyo ve TV Oscarları – En iyi Show Programı : Serdar Ortaç'la Hep Beraber

09-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar