Baş Belası 12. Bölüm İzle

Baş Belası 12. Bölüm İzle
Baş Belası 12. Bölüm İzle; 3 Eylül Cuma akşamı 12. yeni bölümüyle ekrana gelen Baş Belası dizinsin yayınlanan 12. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baş Belası 12. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Seçkin Özdemir, Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Buçe Buse Kahraman ve Barış Yalçın’ın rol aldığı ARC Film tarafından hazırlanan Baş Belası bu akşam saat 20.00’da 12. Yeni bölümüyle ATV’de ekrana geliyor. ATV’nin yaz sezonu dizisi olarak başlayan ve aksiyon ve komediyi içinde barındıran Baş Belası her Cuma akşamı seyirciyi ekrana bağlıyor. Eğlenceli, komik ancak zaman zaman da gerilim dolu hikayeleriyle seyirciyi ekrana bağlayan Baş Belası Psikolog İpek ile Komiser Şahin’i sık sık karşı karşıya getirmektedir. Bir birine taban tabana zıt bu iki karakter ise hem eğlence dolu anlarla hem de mesleklerine duydukları yoğun sevgiyle suçluları yakalamaya çalışmaktadırlar. Baş Belası bu akşam ekrana gelecek 12. Bölümüyle saat 20.00’da ATV’de ekrana geliyor.

Baş Belası Son Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve bu akşama kadar 11 bölüm ekrana gelen Baş Belası adlı komedi dizisi yayınlanan son bölümde yine seyirciyi ekrana bağlamayı başardı. İpek’in hayatı tehlikededir ve Şahin bu durum karşısında büyük bir telaş yaşar. Şahin ipek’in hayatını kurtarmak için elinden geleni yaparken tutuklanan Simge, Şahin’in yıllardır peşinde olduğu şebekenin başındaki isme ulaşmak için büyük kozdur. Ancak gelişmeler beklenenden başka bir şekilde ortaya çıkar.

Baş Belası 12. Bölümde Neler Yaşanacak?

ATV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve ARC Film tarafından hazırlanan yaz dizisi Baş Belası bu akşam saat 20.00’da 12. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Şahin ve İpek, Şahin’in yıllardır peşinde olduğu şebekeyi ve başındaki ismi çökertmiş ve adalete teslim etmişlerdir. Ancak ikili bu sefer bambaşka bir davayla ilgilenmek için bir araya gelirler. Bu sefer ki olay bir cinayet vakasıdır ve kahramanlar yine birlikte çalışmak zorundadırlar. İkilinin aradıkları kişinin bir seri katil olduğu yönünde ipuçları vardır. Bu sırada organize şube İpek’ten bir vaka hakkında yardım ister. İpek’ten yardım isteyen Şahin’in akademiden arkadaşı komiser Aytuğ’dur ve oldukça çapkın biridir. Birlikte çalışmaya başlayan İpek ve Aytuğ’un yakınlaşması Şahin’i oldukça kıskandırır. Öbür taraftan son videosuyla sosyal medyada olay olan Nazlı, gelen olumsuz yorumların peşine düşer. Ancak işler Nazlı’nın beklediği gibi gitmez ve Nazlı kendisini karakolda bulur. Baş Belası bu akşam yayınlanacak 12. Bölümüyle saat 20.00’daATV’de.

03-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar