Türkiye - Sırbistan canlı izle

Türkiye - Sırbistan canlı izle
Türkiye - Sırbistan canlı izle: Türkiye ile Sırbistan arasında oynanacak Eurovolley 2021 yarı final maçını canlı ve HD izlemek için detaylar.

Türkiye - Sırbistan canlı izle: Eurovolley 2021'de karşısına çıkan tüm rakipleri deviren Filenin Sultanları, tarihindeki ilk Avrupa şampiyonluğunu elde etmek istiyor. Bunun için öncelikle yarı finalde Sırbistan karşısına çıkacağız. Türkiye - Sırbistan maçı hangi kanalda? Tüm Türkiye nefesini tuttu ve bu maçın başlamasını bekliyor. Türkiye ile Sırbistan arasında oynanacak olan Eurovolley 2021 yarı final maçını canlı ve HD izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Türkiye - Sırbistan canlı izle

Türkiye ile Sırbistan arasında oynanacak Eurovolley 2021 yarı final maçı TSİ 18.00'da başlayacak. Bu maça Sırbistan'ın başkenti Belgrad ev sahipliği yapacak. Türk izleyiciler bu oldukça önemli maçın hangi kanalda olacağını merak ediyor. Türkiye - Sırbistan maçı TRT 1'den canlı olarak ekrana gelecek. İzlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Eda Erdem, Hande Baladın, Cansu Özbay ve Simge Aköz gibi dünya yıldızlarını kadrosunda bulunduran Türkiye, namağlup bir şekilde yarı finale kadar geldi. Gruplarda Romanya, Ukrayna, İsveç, Finlandiya ve Hollanda'yı yenen Filenin Sultanları, Romanya'ya verdiği 1 set dışında tüm maçlarını set vermeden kazandı. Son 16'da karşılaştığı Çekya'yı 3-1 ve çeyrek finalde karşılaştığı Polonya'yı 3-0 ile geçen Türkiye, yarı finale yükseldi.

Son 2 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Sırbistan, bu turnuvalarda Türkiye'yi mağlup etmeyi başardı. Ayrıca 2015 yılında da madalyadan etti. Eurovolley 2015 bronz madalya maçını Türkiye karşısında Sırbistan 3-0 kazandı ve bronz madalyanın sahibi oldu. Türkiye ile Sırbistan, Eurovolley 2017 yarı finalinde karşı karşıya geldi ve Sırbistan, 3-0 kazanarak şampiyonluğa kadar gitti. Türkiye ise bronz madalya maçını kazanarak tarihinde ikinci kez bronz madalya kazandı. Eurovolley 2019 ise daha dramatik bir şekilde son buldu. Ankara'da oynanan final maçını 3-2 kazanan Sırbistan altın madalya kazandı. Filenin Sultanları ise tarihlerinde ikinci kez gümüş madalya kazandı. İki ülke bu kez yarı finalde ve üstelik Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta oynanacak. Türkiye, Sırbistan'ı kendi evinde yenerek final kalmak ve sonrasında tarihinde ilk kez altın madalyayı kazanmak istiyor.

03-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar