Alparslan Büyük Selçuklu Sete Çıktı

Alparslan Büyük Selçuklu Sete Çıktı
TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve merakla beklenen dizilerden olan Alparslan Büyük Selçuklu sonunda sete çıktı.

Seyircinin heyecanla beklediği sezonun iddialı projelerinden biri olan TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sete çıktı. Uzun bir süre cast çalışmalar devam eden dizi Akli Film tarafından hazırlanıyor. Geçen sezon başarılı bir sezon geçiren ve pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olma başarısını yakalayan Uyanış Büyük Selçuklu’nun devam dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu birbirinden ünlü oyunculardan oluşan castıyla da dikkatleri çekiyor. Sete çıkmadan önce oyuncuları için özel eğitimler veren ve özellikle kılıç kullanma, binicilik ve yakın dövüş konularında oyuncularını belli bir eğitime tabi tutan dizi sonunda sete çıktı ve çekimlere başladı. Eylül ayı sonu ekim ayı başı gibi seyirciyle buluşması beklenen dizide geçen sezonun aksine bu sefer Selçuklu Devleti’nin kuruluş ve özelliklede Alparslan dönemi ve Malazgirt Savaşına giden yolun hikayesi anlatılacak.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Akli Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve bir önceki dönem yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı olan Alparslan Büyük Selçuklu sete çıktı ve çekimlere başladı. Uzun bir süredir cast çalışması devam eden dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özer, Mim Kemal Öke, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Esila Umut, Korel Cezayirli gibi usta isimler yer alıyor. Halen yan karakterler için cast çalışmaları devam edilirken bugün de son dakika gelişmesi olarak diziye başarılı oyuncu Yurdaer Okur dahil oldu.

Yurdaer Okur Alparslan Büyük Selçuklu’da

TRT 1 ekranlarında çekimlere başlayan ve sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Alparslan Büyük Selçuklu adlı dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin yapımcısı Akli Film bugün diziye bomba bir ismi daha dahil etti. Televizyon dizilerinin aranılan oyuncusu olan ve son olarak Kefaret adlı dizde rol alan usta oyuncu Yurdaer Okur Alparslan Büyük Selçuklu’ya dahil oldu. Oyuncunun kadroya dahil olduğunu dizinin yapımcısı Emre Konuk sosyal medya hesabından duyurdu. Emre Konuk paylaşımında “yıllar önce yönetmen olarak televizyona çektiğim ilk projelerimin başrollerindendi. Şimdi yeniden bir aradayız. Kadim dostum Yurdaer Okur Alparslan Büyük Selçuklu dizimizde” ifadelerini kullandı. Yurdaer Okur’un dizide hangi karaktere hayat vereceği ise şimdilik belli değil.

03-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar