Bay Yanlış dizisine 2 isim daha katıldı

Bay Yanlış dizisine 2 isim daha katıldı
Gold Film tarafından hazırlıkları devam eden Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Fatma Toptaş ve Gürgen Öz diziye dahil oldu.

Gold Film, Bay Yanlış adında yeni bir diziyi ekrana getirmeyi planlıyor. Hakkında pek fazla şey bilinmeyen, enüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Bay Yanlış dizisinin başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel yer alıyor. Bu iki isme ek olarak Feri Baycu, Lale Başar, Suat Sungur da Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu günden güne genişlemeye devam ediyor. Fatma Toptaş ve Gürgen Öz de Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Dilerseniz Bay Yanlış dizisine katılan Fatma Toptaş ve Gürgen Öz ikilisini yakından tanıyalım.

Fatma Toptaş kimdir?

25 Kasım 1982 tarihinde Mersin'de doğan Fatma Toptaş, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. Sonrasında Bıçak Sırtı ve Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2008 yılında Recep İvedik filminde rol aldı. Avanak Kuzenler, Herkes mi Aldatır ve Ya Sonra filmleriyle kariyeri devam etti. 2011 yılında TRT 1 dizisi Başarolde Aşk'ta rol aldı. Aynı yıl Hayat Devam Ediyor dizisinde de rol almaya başladı. 2 sezon rol aldığı dizide Şebnem Yalaz karakterini canlandırdı. 2013 ve 2014 yıllarında Cesur Hemşire ve Gölgedekiler dizilerinde rol aldı. 2014-2015 yıllarında yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinde Sibel Korkmaz karakterini, 2016 yılında yayınlanan No: 309 dizisinde Nilüfer Yorulmaz karakterini canlandırdı. 

Gürgen Öz kimdir?

10 Mayıs 1978 tarihinde Zonguldak'ta doğan Gürgen Öz, İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünde okurken Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne geçiş yaparak oradan mezun oldu. Eğitim yıllarında ve akabindeki yıllarda Bakırköy Belediye ve Devlet Tiyatroları'nda sahne aldı. Duayen tiyatrocu Müşfik Kenter'in sahne aldığı son oyun olan Yaşar Kemal'in yazdığı Teneke oyununda başrol olarak yer aldı. Oyuncunun diziografisine baktığımızda pek çok diziyi görüyoruz. Şimdiye kadar Aşkım Aşkım, Sırlar Dünyası, Aşk Oyunu, Aşka Sürgün, Selena, Kısmetim Otel, Avrupa Yakası, Sakarya Fırat, İstanbul'un Altınları, Böyle Bitmesin ve N'olur Ayrılalım dizilerinde rol aldı. Romantik Komedi, Romantik Komedi ve Zaman Makinesi 1983 gibi komedi filmlerinde rol aldı.

18-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar