Kıvanç Tatlıtuğ'lu Netflix yapımına bomba isim katıldı!

Kıvanç Tatlıtuğ'lu Netflix yapımına bomba isim katıldı!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit ikilisinin başrolünde yer aldığı Netflix filmi 'Nuh Bayıldı'ya bir isim daha dahil oldu.

Hakan Günday'ın yazdığı ve Onur Saylak'ın yönettiği Ay Yapım imzalı Nuh Boğuldu filmi 2022 yılında Netflix'te yayınlanacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in başrolleri paylaştığı filmin çekimlerine Assos'ta başlandı. Bu ikili dışında dizide rol alacak bir isim daha belli oldu. Gürgen Öz, Nuh Boğuldu filmine katıldı.

Gürgen Öz, Nuh Boğuldu filmine katıldı

Hakkında çok az bilgi sahibi olduğumuz Nuh Boğuldu filminin kadrosu Gürgen Öz takviyesiyle genişledi. Ay Yapım tarafından hazırlanan filmle ilgili çok az şey bilinirken geçtiğimiz günlerde çekimlere başlandı. Netflix platformunda yayınlanacak filmin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. Son olarak yine Netflix için çekilen Aşıklar Bayramı filminde rol alan başarılı oyuncu bir başka Netflix yapımı için sete çıktı. Nuh Boğuldu filminin 2022 yılında platforma eklenmesi bekleniyor.

Onur Saylak ve Hakan Gündar ortaklığının son halkası; Nuh Boğuldu 

Yıllarca başarılı oyunculuğuyla öne çıkan Onur Saylak, 2015 yılında Orman isimli kısa filmle yönetmenliğe adım attı. 2017 yılında ise ilk uzun metraj filmi olan Daha vizyona girdi. Filmin senaryosunu Hakan Günday kaleme alırken ikilinin yolları ayrılmadı, 2018 yılında Puhu TV'de yayınlanan Ay Yapım imzalı Şahsiyet dizisinde de devam etti. Şahsiyet dizisi bunama hastalığının başında olan yaşlı bir adamın, her şeyi unutmadan önce seri cinayetler işlemesini konu alıyordu. Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal'ın rol aldığı dizi büyük övgüler aldı. Haluk Bilginer bu filmdeki performansıyla Emmy ödülü kazandı. Ayrıca dizinin Meksika'da Asesino del olvidobir adıyla uyarlaması da çekildi.

Yönetmen ve senaristi oldukları Ay Yapım imzalı Uysallar dizisi de yolda. Uysallar dizisinde orta yaş bunalımına giren bir mimarın herkesten gizli bir şekilde punk bir yaşam tarzına geçmesini izleyeceğiz. Öner Erkan, Uğur Yücel, Haluk Bilginer, Songül Öden ve İbrahim Selim'in rol alacağı Uysallar, 30 Mart tarihinde Netflix'te yayınlanacak. Onur Saylak, Hakan Günday ortaklığının son halkası olacak Nuh Boğuldu filmi de 2022 yılında yine Ay Yapım imzasıyla Netflix'te yayınlanacak. Filmin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Funda Eryiğit ve Gürgen Öz yer alıyor.

15-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar