Behzat Ç Hayranlarını Sevindiren Haber

Behzat Ç Hayranlarını Sevindiren Haber
Milyonların beğenisini kazanmayı başarmış Behzat Ç'den hayranlarını sevindirecek o haber geldi. Behzat Ç yeni sezon ne zaman?

Erdal Beşikçioğlu hayranlarını sevindiren o haber geldi. Yeni internet dizisi Behzat Ç ile beklenen haber nedir?

Star Tv de bir dönemin en gözde dizilerine adını yazdıran Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi 2010 ve 2013 yıllarında büyük beğeni ve dizi kitlesine ulaşmış diziler arasında yer aldıktan sonra ise 2019 yılında Blu Tv için Her Temas İz Bırakır dan uyarlanarak internet dizisi olarak hayranları ile yeniden buluşmuştu.

BluTv platformu için hazırlanan 2022 döneminde yayınlanan Çekiç ve Gül: Behzat Ç. ilk sezon için yine büyük bir beğeni toplamayı başarmıştı. Cinayet büronun yaşadığı olaylar izleyenleri büyük bir heyecan tufanına sürüklemekten alıkoyamıyor.

Behzat Ç Yeni Sezon Geliyor

İlk sezonu ile beğenilen Çekiç ve Gül: Behzat Ç. ikinci sezonuyla yeniden seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. İkinci sezon da neler olacağı şimdiden merak ediliyorken ikinci sezon ne zaman yayında olacağı da araştırılan detaylar arasında yerini alıyor. İkinci sezon ne zaman yayınlanacak?

Yapımcılığını Ortaks Yapımın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın yer aldığı ve senaryosunu ise Ercan Uğur’un kaleme aldığı Behzat Ç. Blu Tv’de ikinci sezonuna başlayacak. Online Video platformunda yayınlanacak olan Çekiç ve Gül: Behzat Ç’nin yeni sezon afişi BluTV’de yayınlandı.

Yeni Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? 

Yayınlanan 8 bölümlük ilk sezonu ardından ikinci sezon ile yeniden ekranlardaki yerinin almaya hazırlanan ‘’Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’’ ikinci sezonu 7 Aralık’ta BluTV’de başlayacak.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Yer Alıyor? 

Oyunculuğu ile dizide nam salmış Erdal Beşikçioğlu başrolde yerini alırken İnanç Konukçu, Ege Aydan, Berkan Şal ve BKM Mutfak oyuncusu Evliya Aykan, Burak Dakak, Derin Beşikçioğlu, Ayça Eren, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç’tan oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu ile BluTV de bir araya gelecekler. Dizinin birinci sezonunda konuk oyuncu olarak dahil olan Özge Yağız ve Selen Öztürk ikinci sezonda yine oyuncu kadrosunda yer alacaklar. Yeni sezon için kadroya dahil olan diğer isimler ise Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut ‘’Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’’ için aynı seti paylaşıyor olacaklar.

11-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar