Behzat Ç. Dizisinin Okuma Provaları Başladı

Behzat Ç. Dizisinin Okuma Provaları Başladı
Efsane dizi Behzat Ç. Uzun bir aradan sonra yeniden geri dönüyor. Çekiç ve Gül: Behzat Ç olarak 5. Sezonu ile gelecek dizinin okuma provaları başladı. İşte o görüntüler

Blu TV ekranlarnda yayınlanacak olan fenomen dizi Behzat Ç’nin 5. Sezonunun hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, dizinin okuma provaları da başladı. İlk bölümü ile 19 Eylül 2010 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi 3 sezon sürdü. 6 yıl aradan sonra 4. Sezonu ile Blu TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Behzat Ç. 4 sezon 105 bölüm izleyici ile buluşmuş oldu. Blu TV 5. Sezonunun çekileceği duyurulup hazırlıkları sırasında dizinin iptal edildiği öğrenilmişti. Emrah Serbes’in ‘Her Temas İz Bırakır’ romanından uyarlanarak çekilen dizi Adam Film ve İnter Medya tarafından ekranlara taşınıyor. Dizinin yapımcılığını Tarkan Karlıdağ yaparken, görüntü yönetmenliğini Özcan Yıldız ve Mehmet Çetin üstleniyor. Türk yapımı polisiye, macera, komedi ve aksiyon türündeki dizisi olarak yayınlandığı sürece izleyiciden büyük ilgi gören Behzat Ç. Yine izleyiciden gelen beklenti doğrultusunda devamı olan sezonu ile yeniden yayınlanmak üzere oyuncuları bir araya getirdi. Dizinin senaryosunu Ercan Mehmet Erdem kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar otururken, bazı bölümleri Zekeriya Kurtuluş, Doğan Ümit Karaca, Sadullah Şentürk ve Mustafa Altıoklar konuk yönetmen olarak oturmuştur. Yeni çekilecek dizinin 5. Sezonu öncesi sete çıkmak için hazırlanan ekip okuma provalarına başladı. Dizinin okuma provaları sırasında çekilen fotoğraflar ve ilk görüntüleride yayınlanmış oldu. İşte o görüntüler…

Çekiç ve Gül: Behzat Ç.’nin Okuma Provaları Başladı

Erdal Beşikçioğlu’na yeni sezonun çekilmesini bekleyen izleyiciler adına katıldığı programda sorular yöneltilmişti. Kendisinin ‘artık zor’ diye cevap vermesinin üzerinden kısa süre geçmesiyle Behzat Ç dizisi için 5. Sezon müjdesi gelmişti. Dizinin belirlenen yeni kadrosu ise şu sıralar okuma provalarına başladı.

Fenomen dizi Behzat Ç. nin Erdal Beşikçioğlu’lu oyuncu kadrosu yeni sezon çekimleri öncesinde yapılan okuma provalarında buluştu. Dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var hangi isimler yok onlarda netleşti. Dizinin yeni sezonunda sürpriz isimlerde yer alacak.

Sevilen dizi okuma provalarının ardından sete çıkacak.


Çekiç ve Gül: Behzat Ç. Tanıtım Fragmanı

Çekiç ve Gül: Behzat Ç Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Çekiç ve Gül Behzat Ç. Dizisinin yeni sezon çekimleri yakında başlıyor. Blu TV de 5. Sezonu ile ekranlara gelecek dizinin kadrosunda kimler var merak ediliyor. Yeni sezon çekimleri öncesinde yapılan okuma provalarında dizinin başrol oyuncuları bir araya geldi. Dizinin eski sezon oyuncularının bazıları yeni sezonda yer alırken, bazılarının yeni sezonda yer almayacağı öğrenildi.

 

4 sezon izleyici ile buluşan fenomen dizi Behzat Ç’nin geçmiş sezonlarındaki oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, İnanç Konukçu, Fatih Artman, Seda Bakan, Berkan Şal, Nejat İşler, Eray Eserol, Berke Üzrek, Hakan Hatipoğlu, Ahmet Uğurlu, Engin Öztürk, Ege Aydan, Mine Tugay, Ayça Eren, Güven Kıraç, Sezin Akbaşoğulları, Ertuğrul Şakar gibi önemli isimlerdi.

Behzat Ç yeni sezonda Ercüment Çözer karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nejat İşler’in yer almayacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Dizide yine çok sevilen ve Behzat Ç ile tanınır hale gelen dizide ‘Harun’ karakterine hayat veren Fatih Artman’ında yeni sezonda yer almayacağı öğrenildi.


Dizinin yeni sezonunda sürpriz isimler de yer alacağı duyuruldu. Kadın ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerindeki performansıyla tanınan Gökçe Eyüboğlu savcı Belgin’e hayat verecek. Akın Koçovalı karakteri ile Çukur dizisinde ekranlara gelen Burak Dakak ve Kırmızı Oda’da yine oyunculuğu ile dizide hayranlık uyandıran bir isim Esra Ronabar Behzat Ç dizisinin yeni sezonunda yer alacak.  

Okuma provalarından ilk görüntüler geldi






10-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar