Behzat Ç. Polisiye Dizisi Yeniden Çekilecek! 5. Sezon Nerede Yayınlanacak?

Behzat Ç. Polisiye Dizisi Yeniden Çekilecek! 5. Sezon Nerede Yayınlanacak?
Erdal Beşikçioğlu’nun başrolündeki Behzat Ç 4sezon izleyici ile buluştu. Dizi iddiaya göre yeni sezon için onay aldı. Peki, Behzat Ç. Dizisinin 5.sezonu hangi kanalda yayınlanacak?

Behzat Ç ‘Bir Ankara Polisiyesi’ adı ile 2010-2019 yılları arasında Star TV ekranlarında 3 sezon yayınlanan Emrah Serbes’in ‘Her Temas İz Bırakır’ romanından uyarlanarak hazırlanmış, 4. Sezonu ise dijital platform olan Blu TV de yayınlanmış, Türk yapımı polisiye, macera, komedi, ve aksiyon türündeki dizisi, 4 sezon toplam 105 bölüm çekilmiştir. Behzat Ç dizisinin devam sezonunu bekleyenlere müjde niteliğinde bir iddia ortaya atıldı. 5. Sezon için uzun zamandır takipte olan dizinin hayranları, umutsuzluğa kapılsa da kanaldan gelen bir bilgiye göre dizi yeniden çekilecek. Adam Film ve İnter Medya yapım şirketleri tarafından çekilen Behzat Ç. Dizisinin yönetmen koltuğunda Serdar Akar, Doğan Ümit Karaca, Zekeriya Kurtuluş, Mustafa Altıoklar, Sadullah Şentürk oturduğu, senaryosunu Emrah Serbes, Ercan Mehmet Erdem ve Birol Tezcan kaleme alıyor. Öykü sahibi Emrah Serbes aynı zaman da dizinin senaristi ve proje tasarımcısıdır. Behzat Ç. Polisiye dizisi yeni sezon var mı? Yok mu? Dizinin 5. Sezonu çekilecek. Peki, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

 Behzat Ç. Dizisi 5. Yeni Sezon Var Mı?

İlk bölümü ile 19 Eylül 2010 tarihinde Star TV ekranlarına gelen Behzat Ç. Dizisi, 3 sezonun ardından 17 Mayıs 2013 tarihinde final yapmıştı. 6 yıl aradan sonra dijital platform olan Blu TV’de 25 Temmuz 2019 tarihinde yeniden 4. Sezon için başlanıldı ve 9 bölüm çekilen 4. Sezonu 19 Eylül 2019 tarihinde sezon finali yaptı. 5. Sezonu için Blu TV yapım hazırlık aşamasındayken iptal kararı almıştı. Diziyi sevenler büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Ancak Behzat Ç. Severlere müjdeli haber geldi. Dizi haberleri sitesinden yapılan duyuruya göre Behzat Ç. Dizisi ekranlara 5. Sezonu ile yeniden dönüyor.

 

Dizinin önceki sezonlarında oyuncu kadrosunda, Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.), Canan Ergüder (Esra Bulut), Fatih Artman (Harun Sinanoğlu), İnanç Konukçu (Sabri Özay/ Hayalet), Berkan Şal (ismet Arif Karasu/Akbaba), Seda Bakan (Eda Akkaya), Berke Üzrek (Cevdet), Eray Eserol (Tahsin Yılmaz), Hakan Hatipoğlu (Selim), Engin Öztürk (Emre), Ahmet Uğurlu (Aziz), Mine Tugay (Suna), Ege Aydan (Şevket Ç.), Ayça Eren (Şule),  Sezin Akbaşoğulları (Eylül),  Güven Kıraç (Memduh Başgan) ve Nejat İşler (Ercüment Çözer) yer alıyordu.

Çok yakında BluTV için yeniden Behzat Ç.’nin çekileceğini hem de aynı kadronun yer alacağını söyleyen Erdal Beşikçioğlu gazetecilere yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: ‘’Ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek hiç zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir’’ dedi.

Erdal Beşikçioğlu ile Behzat Ç. 5. Yeni Sezon Nerede Yayınlanacak?

Behzat Ç. Dizisinin yeni sezonunun çekileceğini dizi haberleri sitesi duyururken, 5. Yeni sezonun Blu TV de yayınlanacağı bilgisini de verdi. Paylaştığı habere göre;

''dizireytinglerivehaberleri

İlk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar akşamı Star TV’de yayımlanan, kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal ile birlikte son sezonu Blu Tv’de yer alan Behzat Ç tekrar ekranlara dönüyor!

Yapımın yine Blu TV platformunda yer alacağı ve çekimlerinin bu yaz başlayacağı öğrenildi. Erdal Beşikçioğlu’nun ise kaldığı yerden dizi de devam edecek.

Behzat Ç yeni sezonuyla çok yakında Blu Tv’de!’’

 

Geçtiğimiz aylarda Erdal Beşikçioğlu, ‘’Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’’ programına katılmış ve Behzat Ç dizisinin yeniden çekilip çekilmeyeceği sorusuna şöyle cevap vermişti.

‘’Doğaya karşı isyan etmek istemiyorum, Behzat Ç’yi çektiğimzide 35-40 yaşlarında cevval bir delikanlıydık şimdi, Şimdi 50’nin üstünde bir adam haline geldik. Yine cevvaliz de... Hani bira delikanlı tarafımız... Orası da tartışılmaz da. O bir ekip işiydi. O ekibin o anını yakalamak çok zordu. Dönem içinde çok uygun bir işti. Her zaman olacak işler değil. Tekrar tekrar seyretmek yadetmek daha mı iyi acaba? Bilemiyorum ben de ikilimler arasındayım. Çok sevdiğim bir karekter. Ercan ve Emrah’ın yazdığı kalemleri de çok beğeniyorum. Bilmiyorum yani; paralı bir kanalda oynaması bana biraz ters geliyor açıkçası Behzat Ç’nin. Mevzu o’’ ifadelerinde bulunmuştu.

Ancak Candaş Tolga Işık’ın ‘’Behçzat Ç.’yi tekrar görürüz gibi geliyor.’’ cümlesi üzerine Erdal Beşikçioğlu ise ‘’Kısmet’’ diyerek yanıt vererek açık kapı bırakmıştı.

 

10-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar