Disney’in ilk yerli dizisi "Kaçış"ın ön gösterimi gerçekleşti!

Disney’in ilk yerli dizisi
Macera ve dram dizisi Kaçış dizisi Disney izleyicisiyle buluşmak içn gün sayıyor Gazeteci bir ekibin inanılmaz macerasını anlatan Kaçış dizisi 14 Haziran'da Disne'de.

Ülkemizde yayına girmek için gün sayan dijital yayın platformu Disney’in ilk yerli dizisi "Kaçış"ın ön gösterimi gerçekleşti. Tanıtımı büyük bir merak uyandıran Kaçış dizisi en çok araştırılan yapımlarınbaşında geliyor. Dizi severler merak ediyor, O3 Medya ve Same Film yapımı Kaçış dizisinde hangi oyunları rol arıyor? Usta oyuncu Engin Akyürek’in hem yazdığı hem de başrolde oynadığı Kaçış dizisinin konusu ve gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Disney’in ilk yerli dizisi "Kaçış"ın ön gösterimi gerçekleşti!

Engin Akyürek’in hem kaleme aldığı hem de başrolde oynadığı Kaçış dizisi izleyicisiyle buluşmak içn gün sayıyor. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Kaçış dizisi dijital yayın platformu Disney+’ın heyecanla beklenen ilk yerli orijinal dizisi olarak ekrana gelecek. Usta oyunculardan kurulu kadrosuyla dikkat çeken Kaçış dizisinin ön gösterimi Eski Likör Fabrikası’nda gerçekleşti.

14 Haziran’da ilk bölümüyle Disney’de!

Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Onur Bay ve Leyla Tanlar’ın başrollerini paylaştığı Kaçış dizisinde Aras Aydın, Levent Ülgen, Melis Birkan, Özgür Çevik, Deniz Baysal gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı görkemli törende yer alan oyuncular geceye katılan misafirlerden yoğun alkış aldı. 14 Haziran’da Disney+’ta seyirciyle buluşacak Kaçış’ın ön gösterimi dizinin iddiasını da artırdı.

 

Kaçış dizisi ne anlatıyor?

Savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazeteci kültür ve inanışlarıyla dikkat çeken Ezidiler’in yaşadığı köye araştırma yapmak üzere gelirler. İşte ne olursa bundan sonra olur. Sınır ötesine gizlice geçen grup, bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşer. Ekibin terör örgütünün elinden kurtulmaları için el ele vermeleri ve iyi bir kaçış planı yapmaları gerekmektedir. Mehmet’in önderlik edeceği kaçış planın hikayesinin heyecan dolu serüvenin anlatan Kaçış dizisi perde arkasında araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadelenin yanı sıra Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış sunulacak. İlk yerli dizi Kaçış dizisiyle Türkiye serüvenine başlayacak olan Disney’in açılışı 14 Haziran’da. Keyifli seyirler.

11-06-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar