Bekaret sahnesiyle olay olan Zalim İstanbul'da şimdi de seks takvimi krizi!

Bekaret sahnesiyle olay olan Zalim İstanbul'da şimdi de seks takvimi krizi!
Geçtiğimiz bölümde bekaret sahnesiyle büyük tepki toplayan Kanal D'nin iddialı dizisi Zalim İstanbul'da şimdi de seks takvimi krizi!

İlk beş bölümüyle Çukur ve Söz gibi iddialı dizileri zorlayan Zalim İstanbul, bu sefer farklı krizlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Değişik senaryosu ve oyuncularla ilk bölümden itibaren seyirciyi etkileyen dizi son iki bölümüyle tepki üstüne tepki çekmeye başladı.

Bekaret sahnesiyle olay olan Zalim İstanbul'da şimdi de seks takvimi krizi!

Geçtiğimiz bölümde bekaret sahnesiyle büyük tepki toplayan dizi sezona Kanal D ekranlarında oldukça iddialı başlamıştı. İddia tuttu ama bu sefer kriz sahneleriyle…Her bölümü ile tepki toplamaya devam eden dizide özellikle Seher'in asi kızı Ceren'in oyunculuk performansı dikkat çekiyor. Cenk Karaçay ile evlenip Karaçay soyadını almak için elindeki her kozu değerlendiren Ceren'in hırsı dizinin reyting iddiasını artıran başat öge. Lakin dizide izleyicinin gözüne takılan ve sosyal medyanın diline düşen olaylar hiç eksik olmuyor. Daha önceki bölümde yayınlanan bekaret sahnesiyle başlayan krizler silsilesi bu sefer cinsel takvimle tavan yaptı. Bekaret sahnesi RTÜK'ü harekete geçirdi ve dizi Hatırı Sayılır bir ceza aldı. Ancak dizi yönetimi yeterli dersi almamış olacak ki bu sefer de cinsel ilişki takvimi krizi sosyal medyanın eleştiri konusu oldu.

Aslında ne oldu?

Sosyal medyanın diline düşen sahne şöyle gelişti. Ceren'i evin oğlu Cenk Karaçay'dan yüz bulamayınca ondan çocuk yapmayı kafaya koyar ve her fırsatta Cenk Karaçay ile birlikte olur. Birlikte olduğu günleri ise ablası ve ninesiyle paylaştığı odanın duvarındaki takvime işaretler. Cenk Karaçay ile cinsel ilişki yaşadığı günlere kalp resmi çizen Ceren'in ne yaptığını ise evdekiler dahil kimse anlamamıştır. Burası kadar izleyicini kafasını karıştıran bir nokta daha var. Ablası hemşire olan Ceren'in takvime çizdiği kalpleri kimsenin fark etmemesi ya da ne yapıyorsun diye sormaması. Aleni bir şekilde ilişki günleri işaretleyen Ceren'in seks takvimi krizi ilerleyen günlerde daha çok krize neden olacak gibi...

Antakya Konulu Dizide ne anlatılıyor?

Zalim İstanbul Kanal D'nin sezon sonuna doğru vizyona sürdüğü dizi. Henüz 7. Bölümü oynadı ama daha ilk bölümlerden itibaren tepki çekmeyi sürdürdü. Oldukça iddialı yapım olarak yayına başlayan ve temposunu sürekli bir üst seviyeye çıkaran dizi Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin anlatıyor. Üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi konu alıyor. Dizinin başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay gibi başarılı oyuncuların yanı sıra Ozan Dolunay, Simay Barlas ve Bahar Şahin gibi yeni ve genç oyuncular da var. Zalim İstanbul 8. yeni bölümü ile 13 Mayıs Pazartesi akşama gelecek.

09-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar