Bu yıl final yapan 6 dizi!

Bu yıl final yapan 6 dizi!
Televizyon ekranlarının en sevilen dizileri bu sezon sonu final yapma kararı aldı. Peki bu diziler hangileri? Hangi diziler final yapıyor?

Televizyon ekranlarının ilgi ve büyük beğeni ile izlenen dizileri bu sezonda izleyicisine veda etti. Star Tv, Kanal D, ATV, Show Tv gibi bir çok kanal final kararı alan dizileri hangileri? Gelin birlikte göz atalım..

Bu yıl final yapan 6 dizi!

Uzun zamandır ekranlara gelen bir çok dizi yaz sezonun gelmesi ile birlikte final yapma kararı aldı. Kimi dizi final yaparken, kimi dizi de sezon finali yaptı. İzleyici oranı en yüksek dizilerin final yapma kararı dizi severleri derinden üzdü. Bunların en başında Avlu, Söz, İstanbullu Gelin, Jet Sosyete, Gülperi, Çocuklar Duymasın, Diriliş Ertuğrul gibi sevilen diziler yer alıyor. Peki bu dizilerin final tarihleri nedir? İşte detaylar..

AVLU FİNAL

Geçtiğimiz sezon Perşembe akşamlarına damga vuran dizi Avlu bu sezonda beklenileni veremedi. Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Limon Film imzalı dizi Avlu 2. sezonuyla reytinglerde büyük bir çöküş yaşadı. Final kararının diğer sebeblerinden biride rakip kanalların Perşembe akşamları yayınladığı diziler de oldu. Diğer dizilerin izlenme oranlarına yenik düşen Avlu dizisi final yapmak zorunda kaldı. Avlu dizisi 30 mayıs 2019 Perşembe günü saat 20.00'de Star Tv ekranlarında yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek.

SÖZ FİNAL

Son yıllarda rövaşta olan asker dizileri arasında en çok izlenen ve reytingleri alt üst eden dizi Söz, tam 3 sezondur ekranlara geliyordu. Hem sürükleyici konusu hem de sağlam kadrosu ile izleyicinin büyük beğenisini toplayan dizinin final haberi gündeme bomba gibi düştü. 3 sezondur devam eden dizi (son 5 bölümün ardından) 27 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star Tv de yayınlanan bölümü ile ekranlara veda edecek.

İSTANBULLU GELİN FİNAL

03 Medya'nın yapımcılığı ile ekranlara gelen İstanbullu dizisi 31 Mayıs 2019 Cuma akşamı ekranlara gelecek bölümü ile televizyon macerasını sonlandıracak.

JET SOSYETE FİNAL

Tv 8’de yayınlanan ve ekran başında eğlenceli vakit geçirmek ve günlük hayatın yorgunluğunu, stresini atmak isteyenlerin favori dizisi Jet Sosyete; konuk oyuncuları, eğlence dolu sahneleri, gülmekten kırıp geçiren esprili dili ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Ancak reytinglerde yaşanılan hayal kırıklığı dizinin ilk gününü değiştirtti, ancak bu da çözüm olmadı ve Jet Sosyete 39. Bölümle final yaptı. 

ÇOCUKLAR DUYMASIN FİNAL

Mint Yapım’ın sevilen dizisi Çocuklar Duymasın 11 nisan 2019’da 63. bölümü ile  final yaptı.

10-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler