Müge Anlı mehir davasında katili bulundu mu?

Müge Anlı mehir davasında katili bulundu mu?
Müge Anlı mehir davasında katili bulundu mu? Atv kanalında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında mehir davasında katilin kim olduğu ortaya çıktı mı?

Atv ekranlarının başarılı gündüz kuşağı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında mehir cinayetinde her geçen gün daha da ilginç gelişmeler yaşanmakta. Canlı yayın ile her sabah 10:00'da ekranlara gelmeye devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, mehir cinayetinde bulunan Büşra Büyükşen ilginç açıklamalara yer verdi. Bir kaç haftadır Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kardeşleri ile birlikte yer alan Büşra Büyükşen, bugün programda abisi Uğur Büyükşen'e 'Katil sen misin?' diye soru sorduğunu açıkladı. Peki bu açıklamanın ardından programda hangi gelişmeler yer yaşandı? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert yer alan 'Mehir cinayeti'nde yaşanan son gelişmeler...

Atv kanalında ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10:00 'da canlı yayınlanmaya devam ediyor. Bir çok faili meçhul cinayetlerin aydınlığa kavuşmasını sağlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, öte yandan kayıplarında kavuşmasını sağlamakta. Ayrıca sosyal sorumluluk projeleri ile de sıkça adından söz ettiren Müge Anlı, yayınlandığı tarihlerde reyting rekorlarını kırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Müge Anlı ile Tatlı Sert programına baba ve annelerinin öldürülmesi üzerine katılan kardeşler katılmıştı. Konya'da işlenen cinayette, eve giren maskeli bir kişinin pompalı tüfek ile önce baba Metin büyükşen'in daha sonra ise anne Necla Büyükşen'in öldürülmesi konu edildi. Faili meçhul katilin izini süren Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Büşra Büyükşen bugün şok açıklamalarda bulundu. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 08 Mayıs 2019 tarihinde ekranlara gelen bölümünde anne ve babasının cinayeti konusunda önemli açıklamlalarda bulunan Büşra Büyükşen, abisi Uğur Büyükşen'e cinayeti onun mu işlediğini sorduğunu açıkladı. Cinayet gününde kendisinin de evde olduğunu açklayan Büşra Büyükşen, cinayetin işlendiği esnada katil ile karşı karşıya gelmiş kendisinin kahverengi gözlü ve kar maskeli birisi olduğunu belirtmişti. Bunun üzerinde bugün yayınlanan programda Büşra Büyükşen, abisi Uğur Büyükşen'e 'katil sen misin' sorusunu yönelttiğini açıkladı. Abisinin ise bu soruya hayır cevabını verdiğini söyledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mehir cinayetinin katili henüz bulunamadı, Ancak son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız.

08-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar