Bekle Beni Sevgilim Filmi Kanal D’de

Bekle Beni Sevgilim Filmi Kanal D’de
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamı seyirciyle buluşan Kanal D İç Yapımlar tarafından hazırlanan Bekle Beni Sevgilim seyirciden tam not aldı.

Son zamanlarda drama işlerine yoğunlaşmaya başlayan Kanal D kendi bünyesinde kurduğu şirketle bu alanda projeler üretmeye başladı. Geçtiğimiz yaz aylarında ekrana gelen ve seyircinin de ilgiyle izlediği yazlık dizi Seversin ile dikkatleri çeken ve bu diziden beklediği karşılığı alan Kanal yeni projelere imza atmak için çalışıyor. Son olarak başrolünde Ezgi Şenler ve Oğuz Peçe’nin yer aldığı Bekle Beni Sevgilim adlı televizyon filmini ekranlara taşıyan kanal yeni projelerin de hazırlıklarını sürdürüyor. Kanal D İç Yapımlar bünyesinde hazırlanan ve geçtiğimiz gün ekrana gelen film seyircinin beğenisini çekmeyi başardı. Film kanalın en iyi reyting yapan yapımlarından biri olan Yargı’nın yerine yayınlandı ve seyircinin dikkatini çekmeyi başardı.

Kanal D İç Yapımlar İmzası taşıyor

Kanal D ekranlarında Pazar akşamı ekrana gelen Bekle Beni Sevgilim adlı televizyon filmi seyircinin beğenisini kazandı. Ünlü oyuncular Ezgi Şenler ve oğuz Peçe’nin başrolünde yer aldığı yönetmen koltuğunda Tolga Karayılan’ın yer aldığı İlker Türkoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı ve Erhan Özkan’ın yapımcılığını üstlendiği Bekle Beni Sevgilim Kanal D İç Yapımlar tarafından hazırlandı. Romantik komedi türünde ele alınan filmin kadrosunda ayrıca birbirinden ünlü pek çok isim yer aldı. Ezgi Şenler ve Oğuz Peçe’nin dışında oyuncu kadrosunda Aşkın Şenol, Eren Demirbaş, Talha Karcı, Serhat Parıl, Meriç Özkaya, Fatih Doğan ve Seçil Buket Akıcı’nın yer aldığı romantik komedi türündeki film kanal ekranlarında seyirciyle buluştu ve seyirciden tam not aldı.

Bekle Benim Sevgilim Konusu Ne?

Kanal D İç Yapımlar tarafından hazırlanan ve Pazar akşamı seyirciyle buluşan bekle Beni Sevgilim adlı televizyon filmi kanalın iç yapımlarının çalışmalarından biri olarak dikkatleri çekti. Film romantik komedi türündedir. Ali, Zeynep’e ilk görüşte aşık olmuş bir adamdır. Fakat Zeynep kirli bir planla akıl hastanesine yatırılır. Ali, Zeynep’i akıl hastanesinden kurtarmak için türlü türlü maceralara atılır. Üstelik bu süreçte yalnız da değildir. Hasta numarası yaparak akıl hastanesine sızan Ali’nin yardımına koğuş arkadaşları olan deliler yetişir. Hal böyle olunca akıl hastanesinden Zeynep’i kurtarmak için başlayan çalışma iyice çığırından çıkar ve her şey birbirine girer.

24-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar