Merve Boluğur ekranlara döneceğini açıkladı

Merve Boluğur ekranlara döneceğini açıkladı
Magazin basınının ünlü ve her daim gündemde olan isimlerinden oyuncu Merve Boluğur gazetecilere yaptığı açıklamada setlere geri döneceğini belirtti.

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve hemen her gün bir haberle gündemde yer alan ünlü oyuncu Merve Boluğur bir kez daha gündeme geldi. Son zamanlarda oyunculuğun dışında başka konularla daha çok gündeme gelen, şarkıcılık yapan, evlenen ve boşanan farklı şekillerde gündemde olan oyuncu bu sefer ekranları çok özlediğini belirterek yeniden setlerde ve ekranda olmak için çalışmalara başladığını duyurdu. Son olarak 2917 yılında yayınlanan İçimdeki Fırtına adlı dizide rol alan ve o günden beri setlere uzak kalan Merve Boluğur yeniden ekranlara dönüyor. Ünlü isim önceki gün Etiler’de yemek yediği restoranın çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Özlem Ağır Bastı

Son olarak İçimdeki Fırtına ile ekranlarda olan ve o günden beri setlerden uzak kalan oyuncu Merve Boluğur bu zaman için özel hayatı ve yaptıklarıyla gündemde yer aldı. Sık sık magazin basınında değişik haberlerle yer alan oyuncu gazetecilere yaptığı açıklamada oyunculuğa geri döneceğini belirtti. Merve Boluğur yaptığı açıklamada “sektör biraz beni tatmin etmedi. Çok erken yaşta sektöre başladım. Biraz yorucu bir tempo oldu. Tekrar dönünce özlem duygusu çok ağır bastı. O yüzden döndüğüm için kendimi iyi hissediyorum. Çok fazla dizi izlemiyorum. Daha çok eski döneme ait filmleri izliyorum. Korku filmlerini çok seviyorum. Özellikle vampir türü” ifadelerini kulandı.

17 Yaşında Oyunculuğa Başladım

Ünlü oyuncu gezetecilerin sorduğu tükenmişlik sendromu mu yaşadınız şeklindeki bir soruya “tükenmişlik değil. 17 yaşında oyunculuğa başladım. Benim gibi erken yaşta başlayan çok az oyuncu var. Çok erken yaşta birçok şeyi yaşadığım için tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyebilirim. O yüzden biraz uzak kalmak istedim. Çok güzel rollerde oynadım. Çok güzel projelerde yer aldım. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim. Evde kitap okuyacak vakit bulamıyordum. Setler inanılmaz saatler alıyordu” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu artık setlere yeniden dönmeye hazır olduğunu ve gelen teklifleri değerlendireceğini belirtti. Ünlü isim kendisine gelen projelerin senaryo ve hikaye okumalarına başladığını ve bunlardan kendisi için en iyi olduğuna inandığına karar vereceğini de sözlerine ilave etti.        

24-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar