Hakan Yufkacıgil Kuruluş Osman’da

Hakan Yufkacıgil Kuruluş Osman’da
Atv ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Kuruluş Osman 131. Bölümde sezon finali yapacak. Sevilen dizinin kadrosuna ise başarılı oyuncu Hakan Yufkacıgil dahil oldu.

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve bu sezon 4. Sezonuyla ekranlara gelen dönem dizisi Kuruluş Osman seyircinin büyük beğenisiyle yayınlandığı Çarşamba günleri reytinglerde lider olmayı sürdürüyor. Dönem dizisi olan ve Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarını bu zamanlarda yaşanan siyasi, askeri ve ekonomik olayları anlatan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Beşinci sezon onayını da alan ve sezon finaline hazırlanan dizinin ünlülerden oluşan kadrosuna son olarak ödüllü bir oyuncu daha katıldı. Yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz’ın yer adlığı dizinin kadrosuna son olarak ünlü ve başarılı oyuncu Hakan Yufkacıgil dahil oldu. Başarılı oyuncunun dizide Bizanslı bir tekfura hayat vereceği öğrenildi.

Yeni bir tekfur geliyor

Çarşamba akşamlarının fenomen ve reytingi yüksek dönem dizisi Kuruluş Osman Atv ekranlarındaki yolculuğuna devam ediyor. Dördüncü sezonunda olan ve beşinci sezon içinde yayın onayı alan Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman sezon finaline hazırlanırken kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor. Dört sezondur yayınlanan ve başrolünde Osman Bey rolüyle Burak Özçivit’in yer aldığı Kırıluş Osman 131. Bölümle birlikte sezon finali yapacak. Heyecanla seyredilen ve aksiyon ve dram türünde ele alınan ve dördüncü sezon finalini yapacak olan başarılı ve reytingi yüksek dizi Kuruluş Osman’ın kadrosuna yeni bir oyuncu olarak Hakan Yufkacıgil dahil oldu. Hakan Yufkacıgil’in dizide Osman Bey’in karşısına çıkacak ve ona zorluklar yaşatacak bir tekfura hayat vereceği öğrenildi. Öbür taraftan dizinin kadrosundan sezon sonunda bazı isimlerin ayrılacağı öğrenildi.

Hakan Yufkacıgil Kimdir?

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde bir tekfura hayat verecek olan ünlü ve ödüllü oyuncu Hakan Yufkacıgil 26 Temmuz 1980 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitiminde tiyatro okuyan Hakan Yufkacıgil daha sonra tiyatro sahneleri ve dizi setlerinde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Çemberimde Gül Oya, Pulsar, Akasya durağı, Eve Düşen Yıldırım, Yasak, Filinta, Cesur Yürek, Kızlarım İçin, Payitaht Abdülhamid, Kefaret, Hakim, Mavi Kuş, Av Mevsimi, Beni Unutma, Uzun Yol, Gece ve Hür Kuş yer almaktadır.

24-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar