Beklenen Dizi Ramo’nun çekimleri Başladı! Ramo Ne Zaman Ekranlarda Olacak?

Beklenen Dizi Ramo’nun çekimleri Başladı! Ramo Ne Zaman Ekranlarda Olacak?
Show Tv için hazırlanan yeni dizi Ramo'nun çekimlerinde sona gelindi. Diziden ilk kareler yayınlanırken, dizinin ne zaman yayına gireceği merak konusu oldu! işte detaylar!

Uzun zamandır hazırlıkları süren ve son olarak yönetmen sorunu yaşayan ve bu sorunu Yağız Alp Akaydın’la çözen BKM’nin hazırladığı Ramo Dizisi’nin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. 1. Bölüm çekimlerinin oldukça başarılı geçtiği ve yakın zamanda bölümün tamamlanacağı belirtilen Ramo Dizisi’nin çok yakında Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşacağı belirtiliyor.

7 yıl gibi uzun bir süre dizilerden uzak kalan ve son olarak Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmanın sunuculuğunu yapan Murat Yıldırım’ın başrolünde oynayacağı ve Ramo karakterine hayat vereceği Ramo adlı dizi, seyirci ve dizi piyasası tarafından da büyük merak ve sabırsızlıkla bekleniyor. Mafya ve yer altı dünyasının anlatılacağı diziyle ilgili detaylar haberimizde!

Show TV’ye Bir Ramo Yaklaşıyor!

Show Tv seyircileri yakın bir zamanda değişik bir diziyle buluşuyor. Yapımcılığını BKM’nin yaptığı ve yönetmenliğini Yağız alp Akaydın’ın üstlendiği senaryosu Yılmaz Şahin tarafından kaleme alınan Ramo ekrana gelmek için gün saymaya başladı. Dizinin ilk bölüm çekimlerinin tamamlanmak üzere olduğu belirtilirken dizinin ilk kareleri de gelmeye başladı.

Kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta isimlerin bulunduğu Ramo Adana’da çekiliyor. Bir mafya dizisi olacak Ramo’nun yakın zamanda tanıtımlarının kanalda dönmeye başlayacağı belirtildi. Çekimlerin oldukça heyecanlı ve neşeli geçtiği belirtilen dizinin bu sezona damga vuracak yapımlardan olacağı açıklandı.

Ramo Ne Zaman başlayacak?

Çekimleri haftalar önce başlayan ancak yönetmen krizi yaşayan ve Yönetmen koltuğunda oturan Mustafa şevki doğan’la yolların ayrıldığı ve yerine Yağız alp Akaydın’ın getirildiği Ramo’da yönetmen Mustafa Şevki doğan’ın çektiği bütün sahneler iptal edilmiş ve yeni yönetmen Yağız Alp Akaydın tarafından dizi sıfırdan çekilmeye başlanmıştı. Şimdilerde birinci bölümün çekimlerinin tamamlanmak üzere olduğu ve yakın zamanda dizinin tanıtımlarının yayınlanmaya başlayacağı belirtildi.

Çekimlerden ilk karelerin de paylaşıldığı Ramo’nun çekim ve kurgu aşamasından sonra yakın bir zamanda ekranda olacağı açıklanırken yayın tarihiyle ilgili net bir tarih verilmedi. Murat Yıldırım’ım Ramo yani ramazan karakterine hayat vereceği dizi hem seyirci hem de dizi piyasası tarafından merakla bekleniyor.

28-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar