Beklenen Oldu! Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a Veda Etti

Beklenen Oldu! Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a Veda Etti
16 sezon boyunca 632 bölümde rol alan ve Arka Sokaklar’ın Komiser Mesut’u olan usta oyuncu Şevket Çoruh sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla diziye veda ettiğini duyurdu.  

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olma ünvanını elinde bulunduran Erler Film yapımı Arka Sokaklar yeni bir sezon için sete çıkmaya hazırlanıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi tam 16 sezon boyunca Kanal D ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluştu. Bugüne kadar yüzlerce bölüm çeken dizi o kadar başarılı oldu ki tekrarları kanalın hemen her kuşağında ve saatinde yayınlandı. Seyircinin her Cuma akşamı ekrana kilitlenerek seyrettiği dizinin kadrosunda birbirinden usta isimler yer aldı. 16 sezon boyunca dizide yer alan ana kadroda çok fazla değişiklik olmadı ve dizinin oyuncuları ilk günden bugüne kadar 16 senede oldukça değişti. Artık genç yaştan orta yaşa adım atan oyunculardan biri olan ve aynı zamanda Türk Tiyatrosunun da başarılı oyuncularından Şevket Çoruh Arka Sokaklar’dan ayrılmaya karar verdi. Hemen her sezon ayrılacağı iddia edilen ünlü oyuncu bu sezon dizide olmayacağını sosyal medya hesabından açıkladı.

Hoşça Kal Komiser Mesut!

Erler Film tarafından hazırlanan ve bu sezon 17. Sezonuyla Kanal D ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluşacak olan Arka Sokaklar’da seyirciyi üzen bir veda gerçekleşti. Dizinin başladığı günden itibaren ana kadroda yer alan ve dizide Komiser Mesut karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şevket Çoruh diziden ayrıldığını duyurdu. Ünlü isim 16 sezon boyunca Komiser Mesut karakterini canlandırdığını ve artık ayrılık vaktinin geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Şevket Çoruh açıklamasında “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler” ifadelerini kullandı. Usta ismin diziden ayrılması sektörde bomba etkisi yaratırken oyuncunun yerine kadroya kimin dahil olacağı ise henüz belli olmadı.

Yeni Oyuncular Katıldı

Yakında 17. Sezonuyla yeniden sete çıkacak olan ve Eylül ayının 3. Haftasında seyirciyle buluşacak olan Arka Sokaklar yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerden oluşan dizinin kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu. Dizinin oyuncu kadrosuna

  • Cansın Çekili (Komiser Ayşe Arıcan)
  • Batuhan Ekşi (Komiser Yavuz Aslan)
  • Sebahat Kumaş (Komiser Yrd. Nurcan)
  • Cem Uçan (Kadem)
  • Nuray Hüseynova (Armina) karakteriyle dahil oldu.

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un yerine yeni bir ismin diziye dahil olup olmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

06-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar