Cem Yılmaz Netflix İçin Çekeceği Yeni Filminin Oyuncu Kadrosunu Açıkladı

Cem Yılmaz Netflix İçin Çekeceği Yeni Filminin Oyuncu Kadrosunu Açıkladı
Ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz Netflix için Do Not Disturb Ayzek Bir Gece adını taşıyan yeni bir sinema filminin hazırlıklarına başladı ve filmin castını tamamladı.

Son olarak dijital yayın platformu Netflix için Erşan Kuneri adlı 8 bölümlük diziyi hazırlayan ünlü isim Cem Yılmaz yine aynı platform için bir film hazırlamak için kolları sıvadı. Şu ana kadar pek çok sinema filmi yazan ve bu filmlerde rol alan ünlü komedyen geçtiğimiz aylarda Netflix ile bir film için anlaşmaya varmıştı. Filmin hazırlıklarına başlayan ünlü isim bunun için çalışmaları hızlandırdı ve filmin castını tamamlama aşamasına geldi. Son olarak Kara Komik Filmler serisini çeken Cem Yılmaz bu filmlerden İki Arada filminde bir karakter olan Ayzek’in macerasını filmleştirmeye karar vermişti. Cem Yılmaz Ayzek’in maceralarını anlatacağı Do Not Disturb Ayzek Bir Gece adlı filmin çekimlerine yakında başlamayı planlıyor. Cast çalışmasını tamamladığını açıklayan Cem Yılmaz kadroda sürpriz isimlere yer verdi.

Ayzek’in Maceraları Film Oluyor

Sinema ve gösteri dünyasının ünlü isimlerinden biri olan komedyen Cem Yılmaz bugünlerde yeni bir film için hazırlıklarını yoğunlaştırmış durumda. Geçtiğimiz aylarda dijital yayın platformu Netflix ile bir film için anlaşan ünlü isim daha önce hazırladığı İki Arada adlı filmin başrol karakteri Ayzek’in maceralarını anlatan bir film projesi üzerinde çalışıyor. Do Not Disturb Ayzek Bir Gece adını taşıyan film için cast çalışmasını tamamladığını belirten ünlü isim yakında sete çıkmayı planlıyor. Netflix’te yayınlanacak filmde Ayzek’i kendisi oynayacak olan Cem Yılmaz filmin castında yine daha önce çalıştığı oyunculara yer vermiş durumda. Birbirinden ünlü isimlerden kurulu castta yer alan oyuncular arasında ise

  • Cem Yılmaz
  • Nilperi Şahinkaya
  • Zafer Algöz
  • Celal Kadri Kınoğlu
  • Bülent Şakrak
  • Özge Özberk
  • Ve Ahsen Eroğlu yer alıyor.

Ozan Güven Kadroda Yok

Do Not Disturb Ayzek Bir Gece adlı film için castını tamamlayan Cem Yılmaz yakında sete çıkmayı planlarken filmin castında uzun zamandır çalıştığı ve hemen hemen bütün filmlerinde yer alan Ozan Güven’e yer vermemesi dikkatleri çekti. Kadına şiddet olaylarıyla gündeme gelen ve o günden itibaren setlerden uzak kalan ünlü oyuncu Ozan Güven’in Cem Yılmaz’ın yakın arkadaşı olduğu biliniyor. Buna rağmen filmde yer almaması magazin basını ve sosyal medyada merak konusu oldu.

06-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar