Hollanda - Çek Cumhuriyeti maçı canlı izle

Hollanda - Çek Cumhuriyeti maçı canlı izle
Hollanda - Çek Cumhuriyeti maçı canlı izle: Hollanda ile Çek Cumhuriyeti arasındaki Euro 2020 son 16 turu maçı hangi kanalda? Hangi adresten canlı olarak izlenebilir.

Hollanda - Çek Cumhuriyeti maçı canlı izle: Hollanda - Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda? Nereden canlı olarak izlenebilir? Merakla beklenen Euro 2020 son 16 turu eşleşmesinde Hollanda ile Çek Cumhuriyeti takımları karşı karşıya geliyor. Bu önemli maç televizyonda günün en çok izlenenleri arasında yer alacak. Futbol meraklıları ekran başında Euro 2020 heyecanını yaşamaya devam ediyor. Grup aşamasınını sona ermesinin ardından turnuvalardaki en heyecanlı kısım yani elemeler başladı. Hangi takımın adını bir üst tura yazdıracağı büyük bir merak konusu. Maça favori olarak çıkan Hollanda, son 16'da herhangi bir sıkıntı yaşamamak ve çeyrek finalde yer alacak 8 takımndan biri olmak istiyor. Hollanda - Çek Cumhuriyeti maçını full HD ve canlı olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Hollanda - Çek Cumhuriyeti maçı canlı izle

Hollanda ile Çek Cumhuriyeti, Euro 2020 son 16 turunda birbirine rakip oldu. Grup maçlarını kendi evinde oynama avantajı bulunan Hollanda, turnuvanın devamında kendi evinde oynamayacak. Bu akşam oynanacak mücadele Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de oynanacak. Başlama saati 19:00 olan mücadele TRT 1'den canlı olarak ekrana gelecek. Bu önemli mücadeleyi hangi adresten izleyebileceğinizi düşünüyorsanız bu sayfa üzerinden kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Bu maçı full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Hollanda - Çek Cumhuriyeti maçı ilk 11'ler

Hollanda ilk 11: Stekelenburg, De Ligt, Vrij, van Aanholt, Blind, Dumfries, Wijnaldum, de Roon, De Jong, Depay, Malen

Çek Cumhuriyeti ilk 11: Vaclik, Kaderabek, Celustka, Coufal, Kalas, Holes, Barak, Masopust, Sevcik, Soucek, Schick

Hollanda'nın gruptaki maçları

Hollanda 3-2 Ukrayna

Hollanda 2-0 Avusturya

Kuzey Makedonya 0-3 Hollanda

Hollanda'nın grubundaki puan durumu

1. Hollanda (9 Puan)

2. Avusturya (6 Puan)

3. Ukrayna (3 Puan)

4. Kuzey Makedonya (0 Puan)

Çek Cumhuriyeti'nin gruptaki maçları

Çek Cumhuriyeti 2-0 İskoçya

Hırvatistan 1-1 Çek Cumhuriyeti

Çek Cumhuriyeti 0-1 İngiltere

Çek Cumhuriyeti'nin grubundaki puan durumu

1. İngiltere (7 Puan)

2. Hırvatistan (4 Puan)

3. Çek Cumhuriyeti (4 Puan)

4. İskoçya (1 Puan)

27-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar