Ben Bilmem Eşim Bilir hangi kanalda yeniden başlıyor?

Ben Bilmem Eşim Bilir hangi kanalda yeniden başlıyor?
Önce İlker Ayrık, sonra Ufuk Özkan'ın sunuculuğuyla ekrana gelen Ben Bilmem Eşim Bilir yeniden başlıyor. Ben Bilmem Eşim Bilir hangi kanalda?

Özellikle İlker Ayrık'ın sunuculuğuyla akıllarda yer eden Ben Bilmem Eşim Bilir, uzun bir aranın ardından geri dönüyor. 2012 yılında Kanal D'den ekranlara gelmeye başlayan Ben Bilmem Eşim Bilir, bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Kendine hasret bırakan yarışma programı tekrar bölümleriyle ekrana gelecek.  

Ben Bilmem Eşim Bilir tekrarları hangi kanalda?

Ben Bilmem Eşim Bilir yarışması yine Kanal D ekranlarında olacak. Yayın akışlarını doldurmakta zorlanan televizyon kanalları çareyi ellerindeki arşivleri kullanmakta buluyor. Kanal D de daha önce ekrana gelen programlarını ekrana getiren kanallar arasında. Örneğin Beyaz Show da tekrar bölümleriyle ekrana geliyor. Kanal D'deki yarışma programları diyince akla ilk olarak Ben Bilmem Eşim Bilir geliyor. Kanal D hafta sonları Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasını izleyicileriyle buluşturacak. Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programının tekrarları Cumartesi günleri 16:00 ve Pazar günleri 15:30'da ekrana gelecek.

2012 yılında Kanal D'den ekrana gelmeye başlayan Ben Bilmem Eşim Bilir, 2015 yılına kadar İlker Ayrık'ın sunumuyla ekrana geldi. İlker Ayrık tam 4 sezon boyunca yarışmanın sunuculuğunu üstlendi. 315 bölüm sunan İlker Ayrık, 2015 yılında yarışma programından ayrıldı. 2016 yılında Ufuk Özkan sunmaya başladı. Sevilen yarışma programını kısa bir süre de Ufuk Özkan sunduktan sonra 2017 yılının sonlarında yayından kaldırıldı. Yarışma programı o dönem ilgiyli arttırmak için farklı bir formatta ekrana geldi. Yarışmacılar program boyunca bir evde kalıyor ve hafta sonu stüdyoda yarışabilmek için evde karşı karşıya geliyordu. Ben Evde yayınlanan Bilmem Eşim Bilir Evi programını Şule Zeybek sunarken, normal halini Ufuk Özkan sundu. Ben Bilmem Eşim Bilir'de çiftler sıfır kilometre araba ödülünü kazanmak için büyük bir çaba sarf ediyordu. Her bölümünde çiftlerin parkurlarda ortaya koyduğu performansın yanı sıra  masada yarışmacıların, ilişkileri ve eşleriyle ilgili yaptıkları sohbetler herkesi kahkahalara boğuyordu. Sıradan yarışmacıların yanı sıra, birbirinden ünlü çiftler de Ben Blmem Eşim Bilir'in konukları oldular. İlker Ayrık, Ben Bilmem Eşim Bilir'den ayrıldıktan sonra 2018 yılında aynı formattaki Yaparsın Aşkım programıyla FOX TV'den ekrana gelmişti. 

06-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar