Ufuk Özkan Kalk Gidelim'den sonra yeni bir projeyle ekrana dönüyor

Ufuk Özkan Kalk Gidelim'den sonra yeni bir projeyle ekrana dönüyor
Kalk Gidelim dizisinde Seyfettin karakterini canlandıran Ufuk Özkan yeniden ekrana dönüyor. Ufuk Özkan Kalk Gidelim'den sonra yeni bir projeyle ekrana dönüyor.

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Ufuk Özkan'ın yeni projesi belli oldu. TRT1'de yayınlanan uzun soluklu dizi Kalk Gidelim'de başrol oynayan Ufuk Özkan dizinin final yapmasıyla ekranlara ara vermişti. Başarılı oyunculuğu ile birçok projede yer alan Ufuk Özkan farklı bir programla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yılbaşı gecesi ekrana veda eden Kalk Gidelim'den sonra Ufuk Özkan bir yarışma programı ile ekrana dönüyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ufuk Özkan 'Süpermarket' adı verilen yarışmayı sunacak.

Ufuk Özkan farklı bir programla ekranda olacak

Kalk Gidelim dizisinin Seyfettin'i Ufuk Özkan'dan yeni proje. Ufuk Özkan komedi türü dizilerle uzun süredir ekrana geliyor. Oyunculuk tarzıyla beğeni toplayan Ufuk Özkan uzun süre Kalk Gidelim dizisinde başrol olarak yer almıştı. Sevilen oyuncu bir yarışma programıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Global Medya imzası taşıyan yarışma programı 'Süpermarket' Ufuk Özkan'ın sunumuyla ekrana gelecek. Star Tv'de yayınlanması planlanan 'Süpermarket' yarışma programı Ufuk Özkan'ın sunumuyla ekrana renk getirecek. Hazırlıkları devam eden yarışma programının yakında ekranda olması planlanıyor.

Ufuk Özkan hangi yarışmaları sunmuştu?

Yer aldığı dizi ve sinema projeleriyle başarılı bir performans sergileyen Ufuk Özkan yeni bir programla seyirciyle buluşuyor. Star Tv'de yayınlanacak 'Süpermarket' yarışması şimdiden merak edilmeye başlandı. Ufuk Özkan daha öncede birçok kez yarışma programı sunmuştu. TRT1'de yayınlanan Aileler Yarışıyor programı da Ufuk Özkan'ın sunumuyla ekrana geliyordu. Ayrıca 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir yarışma programında da Ufuk Özkan sunucu olarak yer almıştı. Tiyatro, sinema filmi ve dizi performansıyla tanınan Ufuk Özkan ekrana verdiği kısa bir aranın ardından yepyeni bir programla geri dönüyor.

Ufuk Özkan 11 Nisan 1975'te Samsun'da dünyaya geldi. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Özkan birçok yarışma programında da sunucu olarak yer aldı. Nazan Güneş Özkan ile evli olan Ufuk Özkan'ın Eren adını verdiği bir oğlu var.

25-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar