Benim Adım Melek 25. Bölüm izle!

Benim Adım Melek 25. Bölüm izle!
Çeşitli aile sorunlarına temas eden duygusal melodram dizisi Benim Adım Melek 25. yeni bölümünde Melek, mahkeme kararıyla çocuklarına kavuşuyor.

TRT1’in melodram aile dizisi Benim Adım Melek, Çarşamba akşamlarına damga vurmayı sürdürüyor. Çeşitli aile sorunlarına temas eden duygusal melodram dizisi Benim Adım Melek 25. yeni bölümünde Melek, mahkeme kararıyla çocuklarına kavuşuyor. Adnan’ın sebep olduğu trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan Defne tamamen iyileşirken Ömer hastanede kalmaya devam etmektedir. Mithat'ı takip edip Seyran'ın yeni evini öğrenen Erdal nasıl bir plan hazırlıyor? Seyran eski kocasından kurtulmayı başarabilecek mi? Yeniden ortaya çıkan Adnan, Defne’den ne istiyor? Şimdi detaylar

Benim Adım Melek 25. Bölüm izle!

Heyecanın dorukta olduğu TRT1 dizisi Benim Adım Melek, Gaziantep’te çekilmeye devam ediyor. Sevdiği adam uğruna Almanya’ya kaçan, yakalandığı amansız hastalıkla mücadele için baba ocağına dönen Melek’in çocukları için mücadelesini anlatan Benim Adım Melek dizisi 25. Son bölümde Defne'ye mesaj atarak varlığından haberdar eden Adnan tekrar ortaya çıkmıştır. Durumdan haberi olan Ömer ise hastanede tedavi altındadır ve çaresizdir. Polisin her yerde aradığı Adnan’la buluşan Defne'yi neler bekliyor? Bu ve daha fazlası 18 Mart 2020 Çarşamba günü saat 20.00'de ekrana gelecek Benim Adım Melek'in 25. Yeni bölümünde. Çekimleri Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve İstanbul'da gerçekleşen Benim Adım Melek dizisini canlı olarak izlemek için buradaki linkten faydalanabilirsiniz.

Velayet Melek’e Geçiyor

Defne'nin dava öncesi babasıyla yaptığı konuşma işe yarar ve Alpay, çocukların velayetini annelerine yani Melek’e bırakır. Bir anda çocuklarına kavuşan Melek çok sevinçlidir. Sağlık raporunu hakime vererek bir an önce çocuklarıyla Adana’ya yerleşmek isteyen Melek’i bekleyen kötü sürpriz ne?

İşler Sarpa Sarıyor!

Mithat'ı takip edip Seyran'ın yeni evini öğrenen Erdal, Seyran’ı rahatsız etmeye ve para istemeye başlar. Seyran ikilemde kalmıştır. Adanaspor'da oynamak istemeyen Kerem, Antepspor’a devam etmek ister ancak Alpay’ın Adanaspor’dan aldığı transfer ücretini geri vermesi gerekir. Tekrar ortaya çıkan Adnan, Defne'ye mesaj atarak buluşmak ister. Yaralı halde hastanede yatan Ömer ise ne yapacağını bilmez haldedir. Polisin her yerde aradığı Adnan meselesi karşısında Defne'yi bekleyen gelişmeler Benim Adım Melek son bölümde açığa çıkıyor. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Benim Adım Melek Son Bölümde Neler Yaşandı?

Trafik kazasını yaralı olarak atlatan Ömer ve Defne hastanede tedavi altına alınır. İki ailenin bir kez daha hastane köşesinde buluştuğu hastanede eski hesaplar tekrar su yüzüne çıkar. Defne iyileşirken tüm yürekler Ömer için dua eder. Alpay’ın yıldırım nikahıyla evlendiği Funda, Kenan’ın sırlarına vakıf olur ve ondan yüklü miktarda para ister. Kenan, Adnan'ın izine ulaşabilmek için çabalarken Defne, babasının yanına giderek velayet konusunda ondan yardım ister. Her yerde aranan Adnan, hastaneye gelmiş ve planını devreye sokmuştur.

18-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar