Yarım Kalan Aşklar Dairesi Dizisine İki Bomba İsim Daha Katıldı!

Yarım Kalan Aşklar Dairesi Dizisine İki Bomba İsim Daha Katıldı!
İnternet yayın platformu Blu Tv’nin yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar Dairesi’nin çalışmaları sürüyor. Dizi iki ünlü oyuncuyu kadrosuna kattı. İşte detaylar!

Televizyonlar kadar internet yayın platformları da artık dizilerin yoğun şekilde yer aldığı platformlardan oldu. Yapımcı firmalar artık sadece televizyonlar için değil internet yayın platformları için de içerik üretmeye başladılar. Üstelik bu platformlar için üretilen yapımlar hem yapımcı hem de çalışanlar için daha avantajlı bir hale gelmeye başladı. Televizyonların 90 – 150 dakika arasında istedikleri süre internet yayın platformları için 40 – 60 dakika arasında değişiyor. Bu durum hem çalışma şartları hem de maliyet olarak daha avantajlı hale gelirken firmalar da ve özellikle oyuncular da bu platformlara üretilen içeriklere daha sıcak bakıyorlar. Netflix, Blu Tv ve Puhu Tv bu platformların başında yer alırken Blu tv’de yayınlanacak Yarım Kalan Aşklar Dairesi’nin çalışmaları hızla devam ediyor. Dizinin cast çalışmalarında sona gelinirken diziye iki yeni bomba isim daha katıldı. İşte detaylar!

Yarım Kalan Aşklar Dairesine İki Bomba İsim!

Blu Tv’de ekrana gelecek ve Tims & B tarafından hazırlanan Yarım Kalan Aşklar dairesi adlı dizide cast çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Umut Turagay otururken senaryosu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur tarafından kaleme alınıyor. Dizinin yapım şirketleri cast çalışmalarına hızlı başlarken iki usta oyuncu ile anlaşmaya vardı. Azize dizisinde rol alan ancak dizinin erken final yapmasıyla açıkta kalan güzel oyuncu Hande Erçel ile Leyla İle Mecnun’un başarılı karakteri Ali Atay ile Yarım Kalan Aşklar Dairesi’nde rol alacak. Dizinin çalışmalarının kısa sürede bitirilmesi ve sete çıkılması beklenirken izleyicilerde diziyi merak etmeye başladı.

Yarım Kalan Aşklar Dairesi!

Tims & B tarafından hazırlıkları başlayan ve özellikle yazım ekibinde yer alan güçlü isimlerle dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Umut Turagay’ın oturduğu dizi heyecanla beklenirken kamera arkasındaki güçlü isimler gibi oyuncu grubunda da güçlü isimlerle anlaşmaya başladı. Hande Erçel ve Ali Atay gibi usta oyuncuları kadrosuna katan dizinin konusu ise aradığı aşkı bulan ancak bu aşklarda istenilen sonuca ulaşamayan çiftlerin hikayeleri konu alınacak. Romantik komedi tarzında işlenecek dizinin kısa sürede sete inmesi ve yayına girmesi bekleniyor.

17-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar