İlk bölümü yayınlanan Baraj'ın reyting oranı ne oldu?

İlk bölümü yayınlanan Baraj'ın reyting oranı ne oldu?
Heyecanla beklenen Baraj dizisinin ilk bölümü yayınlandı. İddialı bir başlangıç yapan Baraj'ın reyting oranı ne oldu? sorusu ise ne çok merak edilen konuların başında geliyor.

Fox Tv'de salı akşamları yayınlanmaya başlayan Baraj dizisi ilk bölümüyle reytinglerde yerini almayı başardı. Tarık Akan ve Türkan Şoray'ın oynadığı 1977 yapımı Baraj filmi günümüze uyarlanarak dizi şekline dönüştürüldü. Çekimlerine başlanan Baraj dizisi herkes tarafından merak ediliyordu. Başrollerinde Kadın dizisi ile gönüllerde yer edinen Feyyaz Duman ve Biran Damla Yılmaz'ın olduğu Baraj dizisi, 17 Mart salı günü ilk bölümüyle ekrana geldi. Büyük bir başarıya imza atan Baraj'ın ilk bölüm reytingi ise yüzleri güldürdü. Baraj, totalde 7.73 reyting ile 3'üncü, AB'de ise 7.89 reyting ile 4'üncü oldu.  ABC1 grubunda ise 8.45 reyting ile 3'üncü olan Baraj ilk bölümünde aldığı reytinglerle hızlı bir giriş yaptı.

Baraj: Sıradışı bir aşk hikayesi

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Burak Yörük, İman Casablanca'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Baraj dizisinde, üç farklı kişinin yalanları ve duyguları arasında sıkışarak yaşadaıkları aşkları anlatılacak. Baraj inşaatında çalışan Nazım ustanın hikayesi, sert ve disiplinli kişiliği altında taşıdığı duygusallığın dışavurumu ve uzaktan yaşayacağı aşk serüveniyle anlatılacak. Yüzünün yarısında önceden aldığı büyük bir yarayı taşıyan Nazım, internetten tanıştığı güzeller güzeli Nehir'e fotoğrafını gönderemez. Nazım ne yapacağını bilemeyerek, Baraj'a sürgüne gönderilen genç ve yakışıklı Tarık'ın fotoğrafını Nehir'e gönderir.

Baraj seti de koronavirüs arası verdi

Tarık'ın fotoğrafını Nazım sanarak çok beğenen Nehir, İstanbul'dan kalkıp Baraj'a Nazım'ı görmek için gelmeye kalkışır. Nazım Tarık'ı hiç sevmese de birkaç gün yerine geçmesini ve durumu idare etmesini ister. Tarık kabul eder. Fakat Tarık'ın Nazım'dan isteyeceği şey tüm hesapları karıştıracaktır. Güzeller güzeli Nehir ise aslında bir dolandırıcıdır. 1977'den günümüze uyarlanan Baraj dizisi hem hikayesi hem de oyuncuları ile dizi dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara veren dizilerden biri olan Baraj dizisi ilk bölüm başarısıyla çok konuşuldu. Baraj her salı saat 20:00'da Fox Tv'de.

19-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar