Benim Adım Melek 27. Bölüm izle

Benim Adım Melek 27. Bölüm izle
Benim Adım Melek 27. Bölüm izle; Kadrosu ve hikayesi ile sevilen dizinin yeni bölümü bu akşam TRT1'de. Benim Adım Melek son bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek 27. bölüm izle!Üs Yapım imzasıyla TRT 1'den ekrana gelen Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü HD ve tek parça yayınlandı. Nehir Erdoğan, Kutsi ve Kaan Çakır'ın başrolleri paylaştığı Benim Adım Melek dizisinin son bölümünde oğlunu kaybeden Kenan nasıl bir yol izleyecek? Melek ve ailesi Adana'ya taşınacak mı? TRT ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümü 1 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek. Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümünü nereden izleyebileceğinizi merak ediyorsanız yazıya göz atın. Ayrıca yeni bölümle ilgili tüm bilgilere de yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Benim Adım Melek 27. bölümde neler olacak?

Benim Adım Melek 27. bölüm izle! Oyuncu kadrosunda Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Ece Özdikici, Mustafa Mert Koç, Zeyno Eracar, Zeynep Özder, Mehmet Çevik, Nazım Namidar ve Poyraz Ar gibi isimlerin yer aldığı Benim Adım Melek dizisinin son bölümü 1 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT 1'den ekrana geldi. Televizyonlarının başına geçemeyenler yeni bölümü nereden izleyebileceğini araştırmaya başladı. Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü HD ve tek parça olarak TRT resmi internet sitesinde yayınlandı. Benim Adım Melek dizisi  27. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

Benim Adım Melek yeni bölümde, Melek ve Halil İkizlerin doğumgünü için bir kutlama düzenlerler. İkizler ise Defne ve Kerem artık anneleri için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirir, birbirlerine onu iyileştireceklerine söz verirler.  Aynı zamanda Kerem hayaline bir adım daha yaklaşmıştır. Peşine düştüğü proje için imza atmış ve artık kendi özgürlüğüne kanat çırpmak üzeredir. Mithat ise Seyran'a olan aşkını artık tek başına yaşamak istemez. Onu çıkardığı bir akşam yemeğinde Evlilik teklifi sürprizi ile karşılar. Bu teklif karşısında Seyran'ın ne söyliyeceği merak konusudur. 

Cumali ise artık kavga ve düşmenlık yerine yüreğine sukunluk ekmiştir. Can dostu SeyitAli ile iki yabancı gibi aynı çarşıda çalışmaya devam edebilecekler mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de TRT1'de. Benim Adım Melek 27. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde. 

İyi Seyirler. . .

01-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar