Benim Babam Bir Kahraman filminin vizyon tarihi belli oldu

Benim Babam Bir Kahraman filminin vizyon tarihi belli oldu
Ufuk Bayraktar’ın başrolünde rol aldığı Benim Babam Bir Kahraman filminin vizyon tarihi belli oldu. Film babalar gününde seyirciyle buluşuyor.

Sinema sevenler sezonun son filmleriyle buluşmaya başlıyor. Yaz sezonunun girmesiyle birlikte güçlü ve iddialı yapımların fazla olmayacağı ve daha çok eğlence ve komedi türü yapımlarla yabancı filmlerin yer alacağı sinema sektöründe merakla beklenen filmlerden biri olan ve yapımcılığını Cocoon Media’nın yaptığı ve senaryosunu Orçun Benli, Şükrü Üçpınar ve Alptekin Öztürk’ün kaleme aldığı yönetmenliğini ise Orçun Benli’nin üstlendiği Benim Babam Bir Kahraman adlı komedi ve dram filminin vizyon tarihi belli oldu. Kadrosunda güçlü ve başarılı oyuncuların yer aldığı ve bir baba ile hasta oğlunun hikayesini anlatan Benim Babam Bir Kahraman Filmi babalar günü de olan 16 Haziran tarihinde vizyona girecek.

Babalar Gününde Vizyonda

Ünlü ve başarılı oyuncu Ufuk Bayraktar’ın başrolünde yer aldığı Benim Babam Bir Kahraman Filminin vizyon tarihi belli oldu. Aynı zamanda babalar günü de olan 16 Haziran Cuma günü vizyona girecek film şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı. Okulların da kapanacağı tarih olan bugünde özellikle çocukların tercih edeceği komedi ve dram türündeki film Cocoon Media tarafından hazırlandı. Yapımcılığını Leman Kurtcan ve Ahmet Düzenli’nin yaptığı filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda filmin senaristlerinden biri de olan Orçun Benli yer aldı. 16 Haziran günü vizyona girecek film sinema severler tarafından merakla beklenirken filmin fragmanı da yayınlanmaya başlandı.

Benim Babam Bir Kahraman

16 Haziran babalar gününde ve aynı zamanda okulların kapanacağı tarihte vizyona girecek olan dram ve komedi türündeki Benim Babam Bir Kahraman filminin fragmanları yayınlanmaya başlandı. Oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı film hasta oğluna moral vermek için süper kahramanların dünyasına giren, geceleri pelerin giyip oyunlar oynayan temizlik işçisi bir baba ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Filmde, eşinin zamansız ölümünün ardından oğlu Can ile kendine küçük, zorlu ama eğlenceli bir dünya kuran temizlik işçisi Altan ve arkadaşları Can’a moral vermek için türlü oyunlar yapıyor ve onu biraz da olsa eğlendirmeye çalışıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Ufuk Bayraktar, Mahir İpek, Selim Erdoğan, İdris Nebi Taşkan, Aslıhan Kapanşahin, Nurhak Mine Söz, Metin Coşkun, Eray Özbal, Hülya şen ve Mehmet Emin Güney yer alıyor. Film 16 Haziran’da sinemalarda seyirciyle buluşacak.

24-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar