Doğu Demirkol ve Gizem Arıkan Geleceğin Rotası filminde

Doğu Demirkol ve Gizem Arıkan Geleceğin Rotası filminde
Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük depremin ardından depremzede çocuklar için ilk film çekildi. Yerli ve Milli ilk otomobil TOGG’un da olduğu film oldukça beğenildi.

Zaman zaman televizyon ekranlarında ya da sinemalarda özel olarak hazırlanmış projeler yer alıyor. Seyircinin ilgisini ve dikkatini bir noktaya çekmek için hazırlanan bu filmler tanıtım filmiyle karışık hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde TRT 1 ekranlarında da böyle bir seyirci karşısına çıktı. Ünlü oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol ile Gizem Arıkan’ın başrolünde yer aldığı ve dram, komedi ve gezi türünde ele alınan Geleceğin Rotası adlı film seyirci tarafından beğeniyle seyredildi. Yakın zamanda Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük depremden etkilenen çocukların merkeze alındığı ve Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzede çocuklar için bir çocuk şenliği düzenlemek için yola çıkan iki kişinin çabalarının ele alındığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ahmet Yenilmez de yer alıyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın desteklediği filmde sürpriz ve ana öğelerden biri ise Türkiye’nin üretmeye başladığı yerli ve milli otomobil TOGG oldu.

Yolculuk TOGG’la yapıldı

Kahramanmaraş’ta bir çocuk şenliği düzenlemek için Türkiye’nin ürettiği TOGG’la yola çıkan iki arkadaşın hikayesinin anlatıldığı ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Geleceğin Rotası adlı film seyirci tarafından beğenildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın desteklediği filmde iki arkadaş depremzede çocuklar için bir şenlik düzenlemeye karar verirler ve arabaları TOGG ile yola çıkarlar. Türkiye’nin ürettiği yerli ve milli ilk otomobil olan ve artık yollarda da görülmeye başlanan TOGG ile olan yolculuk sırasında TOGG’un değişik özellikleri filmin sahneleri içinde hikayenin bir parçası olarak kullanılmış. Oldukça güzel görüntülerin olduğu ve TOGG’un seyirciyle doya doya buluştuğu ve TOGG’un ilk kez kullanıldığı ilk film çekilmiş oldu.

Geleceğin Rotası’nın Konusu Ne?

Doğu Demirkol ve Gizem Arıkan’ın başrolünde yer aldığı Geleceğin Rotası filminde çok yakın iki arkadaş olan Doğu ve Gizem Kahramanmaraş’ta yaşanan büyük depremden etkilenen depremzede çocuklar için kapsamlı bir Anadolu Şenliği düzenlemeye karar verirler. İstanbul’dan başladıkları bu yolculuk boyunca birçok şehre uğrayan ikili bu şehirlerde şenlik için kendilerine yardım edebilecek kişilerle görüşürler. İkilinin önünde bu şenliği düzenleyebilmek için sadece üç günleri vardır ve Geleceğin Rotası bu üç gün içinde gerçekleşmek zorundadır. Film TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

24-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar