Benim Tatlı yalanım 24. Bölüm İzle!

Benim Tatlı yalanım 24. Bölüm İzle!
Benim Tatlı Yalanım 24. Bölüm İzle; 30 Kasım Cumartesi 24. Bölümüyle ekrana gelen Benim Tatlı Yalanım Dizisi’nin 24. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Tatlı Yalanım 24. Bölüm İzle; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in başrollerini paylaştığı Benim Tatlı yalanım 30 Kasım Cumartesi saat 20.00’da Star Tv’de ekrana geliyor. Yaz sezonunda başlayan ve başladığı ilk bölümden itibaren seyirci tarafından sevilen romantik komedi dizisi Benim Tatlı Yalanım Suna ve Nejat’ın çalkantılarla dolu aşk hikayesini anlatıyor. Dizide kızı Kayra Yılmaz adına kurduğu gözlük şirketini çalıştıran ve kayra2nın annesinin yıllar önce kendilerini terk etmesi üzerine hayatlarına giren Suna’nın annesi olduğunu sanan Kayra ve Suna’ya aşık olan Nejat’ın hikayesini ele alıyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen Benim Tatlı Yalanım’ın son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv’nin yaz sezonunda başlayan Benim tatlı Yalanım 24. Bölümüyle ekrana geldi. Dizide bir küs bir barışık halleriyle dikkat çeken ve bu durumu küçük Kayra’ya yansıtmamak için ellerinden geleni yapan Nejat ve Suna bu bölümde de birbirinden kopamıyorlar. Suna ayrıldığı Kayra ve Nejat’ı uzaktan da olsa görebilmek için çalışmaktadır. İşte Benim Tatlı Yalanım’ı son bölüm tek parça izlemek için bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

Benim Tatlı Yalanım 24. Bölüm Özeti!

O3 Medya tarafından hazırlanan Benim Tatlı Yalanım 24. Bölümde büyük sürpriz yaşanıyor. Suna ve Nejat’ın ayrılığının üzerinden iki hafta geçmiştir. Çiftimiz yeni hayatlarına adapte olmaya çalışmakta ve birbirinden uzak durmaktadırlar. Ancak ikilimiz birbirini kolay kolay unutamamaktadır. Suna kimselere görünmeden Kayra’nın okuluna gitmekte ve Kayra ve Nejat’ı uzaktan da olsa görmeye çalışmaktadır. Suna Kayra ve Aylin’in her geçen gün daha da ilerleyen ilişkilerine üzülerek şahit olmaktadır.

Öbür taraftan Nejat’ta Suna’yı merak etmektedir. O da tpkı Suna gibi yapmakta ve gizli gizli Suna’yı takip etmektedir. Öbür yandan Saniye Hayri’nin sırrını öğrendiği için çok öfkelidir. Hayri kendini aklamak için Saniye’yi dağ evine götürmeye karar verir. Hayri Suna’dan yardım ister. Suna Hayri’ye yardım eder ancak dağ evinde Suna’yı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Benim Tatlı Yalanım 24. Bölümü tek parça izlemek için ve Benim Tatlı Yalanım’a dair her şeyi takip etmek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

30-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar