Kuzey Yıldızı 13. Bölüm Fragmanı | Yıldız'ın kararı herkesi şok edecek!

Kuzey Yıldızı 13. Bölüm Fragmanı | Yıldız'ın kararı herkesi şok edecek!
Kuzey Yıldızı 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 7 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak 13. bölümünde neler olacak?

Kuzey Yıldızı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 7 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak bölümünde Kuzey ve Yıldız başbaşa kahvaltı yapacağı sırada Yıldız'ın kapısını çalan Şule yeni oyununu hayata geçiriyor. Yıldız’ın gururlu bir kadın olduğunu bilen Şule, Kuzey’den boşanmak istemediğini Yıldız’ın damarına basa basa söyler. Şule’nin Kuzey’den boşanmak istemediğini öğrenen Yıldız ise önemli karar verme eşiğindedir.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 13. BÖLÜM FRAGMANI

Şule’nin yeni oyunu amacına ulaşmış ve Kuzey ve Yıldız’ın araları bozulmuştur. Yıldız her fırsatta geçmişte yaşananları Kuzey’in önüne sermektedir. Bu durumdan rahatsız olan Kuzey, Yıldız’a ‘ya sana aşık olan Kuzey’i seçeceksin ya da 20 yıl önceki Kuzey’i düşünüp duracaksın’ diyerek tepkisini gösterir.

Sefer, Nahide’ye aldığı yüzüğü mezgit balığının içine yerleştirir ancak işler planlandığı gibi gitmez. Balığı Nahide yerine Yaşar yer ve boğazında kalır. Diğer yanda ise Pembe’nin Doktoru kaçırma planı tıkır tıkır işlemiş ve düğün hazırlıkları başlamıştır.

Kuzey, Yıldız’ın tekrar kalbini kazanmaya çalışırken Yıldız’ın aldığı karar karşısında büyük şok yaşayacaktır. Yıldız, Şule’nin sevgilisini bulup neler yaşandığını öğrenmeye kararlıdır.

KUZEY YILDIZI 12. BÖLÜM ÖZETİ

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12. Bölümünde; Kuzey’in aklına gelen başına gelir. Yıldız’ın ne kadar gururlu bir kadın olduğunu bilen Şule yeni planını hayata geçirir ve Kuzey’den boşanmak istemediğini Yıldız’ın anlamasını sağlar. Kuzey ve Yıldız kahvaltı yaparken Yıldız’ın evine gelen Şule Yıldız’dan boşanmak istemediğini söyler ve Yıldız ikisini de evden kovar. Yıldız’ı tekrar kazanabilmek için elinden geleni yapan Kuzey’in işi artık daha da zordur.

Nahide ve Sefer ikiliyi barıştırmak için tekrar devreye girer ancak Yıldız’ı ikna etmek kolay olmayacaktır. Kuzey, Yıldız’ın gönlünü kazanmaya çalıştıkça attığı tüm adımlar boşa çıkar ancak Kuzey’in pes etmeye niyeti yoktur.

Yıldız, Kuzey’i affedir yıllardır hayalini kurduğu aşkı yaşamak istemesine rağmen karşısına çıkan engeller karşısında çıkmaza girer.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk hafta içi her gün saat 20:00’da Show TV’de

01-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar