Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? (29 Kasım Cuma)

Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? (29 Kasım Cuma)
Temizlik Benim İşim haftanın birincisi; zorlu geçen bir haftanın daha sonuna gelirken, Temizlik Benim İşim'de 29 Kasım Cuma kim birinci oldu?

Temizlik Benim İşim haftanın (29 Kasım Cuma) birincisi kim oldu? 'Temizlik Benim İşim' diyen ve temizlik konusunda kendine aşırı güvenen 5 yarışmacı bir hafta boyunca ter kana boğuldu. Peki 5 titiz yarışmacının yarıştığı Temizlik Benim İşim'de haftanın birincisi bugün yapılan son temizliğin ardından belli oldu. Peki 29 Kasım Cuma Temizlik Benim İşim'de verilen puanların ardından haftanın birincisi kim oldu?

Temizlik Benim İşim birinci kim oldu? 

Fox Tv ekranlarının en sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden hırslı 5 yarışmacının yarıştığı Temizlik Benim İşim yarışmasında 29 Kasım haftanın birincisi, bir hafta boyunca tüm yarışmacıların verdiği puanların ve değerlendirmelerinin tamamlamasının ardından belli oldu. Haftanın son ve final günü yarışan Kadriye hanımın verdiği mücadele izleyenleri ekran başına kilitledi. Son gün son yarışmacı Kadriye hanımı değerlendiren yarışmacılar, Temizlik Benim İşim 29 Kasım haftanın birincisi olan ismi belirleyen son puanları verdi. Peki, Temizlik Benim İşim 29 Kasım haftanın birincisi kim oldu? Temizlik Benim İşim'de büyük ödülün sahibi Kadriye mi?, Çağla mı?, Büşra mı?, Emine mi? yoksa Nurdan mı? oldu. İşte bir hafta boyunca 5 yarışmacının aldığı toplam puanlar..

Temizlik Benim İşim yarışmasında son gün yarışan Kadriye hanım, Emine'den 4 puan, Çağla'dan 2 puan, Büşra'dan 4 puan alırken Nurdan ise Kadriye'ye 3 puan verdi. Çağla, Büşra, Nurdan, Kadriye ve Emine'nin yarıştığı kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı haftanın sonunda birinci olan isim 10.000 TL'lik ödülün sahibi oldu. İşte puan tablosu..

TEMİZLİK BENİM İŞİM HAFTANIN BİRİNCİSİ - 29 KASIM 2019

Verilen puanlar toplamında arkadaşlarından en düşük puanı alarak haftanın sonuncusu Emine oldu. Emine toplamda tam 15 puan aldı. 
29 Kasım Cuma haftanın üçüncüsü toplamda 18 puan alan Çağla oldu.
Bir haftanın sonunda rakipleriden toplamda 20 puan alarak haftanın ikincisi olan ilk isim Büşra, ikinci isim ise Nurdan oldu.
Ve Temizlik Benim İşim diyerek tüm çabasını ortaya koyan ve haftanın en iyi temizliğini yapıp 10 bin liranın sahibi olan isim Kadriye oldu. Bakalım yeni hafta da yeni yarışmacılar kimler olacak? 

29-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar