Benim Tatlı Yalanım 25. Bölüm izle

Benim Tatlı Yalanım 25. Bölüm izle
Benim Tatlı Yalanım 25. Bölüm izle; Star TV ekranında 7 Aralık Cumartesi 25. bölümüyle yayınlanan Benim Tatlı Yalanım son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Star TV ekranında ilgiyle izlenen Benim Tatlı Yalanım 7 Aralık Cumartesi 25. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Suna ve Nejat’ın yeni hayatlarına adapte olmaya çalışsalarda ikiside birbirini düşünmekten kendini alıkoyamamasına tanıklık etmiştik. Benim Tatlı Yalanım son bölümü tek parça izlemek isteyen izleyici arama motorlarında ‘Benim Tatlı Yalanım 25. bölüm izle’ kelimesiyle arama yapıyor. Dizinin son bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir, dizide bu hafta yaşanacakları öğrenmek için yazının devamını okumaya devam edebilirsiniz.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜM İZLE

Kayra ve Nejat için ilişkisinden vazgeçmeyi göze alan Suna ne yaparsa yapsın Nejat’ı ve Kayra’yı aklından çıkarmayı başaramamıştır. Dağ evinde büyük bir sürprizle karşılaşan Suna, Nejat ile herkesten gizli bir ilişki yaşamayı kabul eder.

Dağ evinden mutlu ayrılan iki dönüş yolunda ufak bir kaza yaparlar. Durumdan haberdar olan Aylin, Nejat’ı kıskanır ve ikisinin birlikte olmasına büyük bir tepki göstererek ortalığı karıştırır. 

BENİM TATLI YALANIM’DA GEÇEN HAFTA NE OLDU?

Dizinin 30 Kasım Cuma günü yayınlanan 24. bölümünde büyük sürpriz yaşanmıştı. Suna ve Nejat’ın ayrılığının üzerinden iki hafta geçmiştir. Çiftimiz yeni hayatlarına adapte olmaya çalışmakta ve birbirinden uzak durmaktadırlar. Ancak ikili birbirini kolay kolay unutamamaktadır. Suna kimselere görünmeden Kayra’nın okuluna gitmekte ve Kayra ve Nejat’ı uzaktan da olsa görmeye çalışmaktadır. Suna Kayra ve Aylin’in her geçen gün daha da ilerleyen ilişkilerine üzülerek şahit olmaktadır.

Öbür taraftan Nejat’ta Suna’yı merak etmektedir. O da tıpkı Suna gibi yapmakta ve gizli gizli Suna’yı takip etmektedir. Öbür yandan Saniye Hayri’nin sırrını öğrendiği için çok öfkelidir. Hayri kendini aklamak için Saniye’yi dağ evine götürmeye karar verir. Hayri Suna’dan yardım ister. Suna Hayri’ye yardım eder ancak dağ evinde Suna’yı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Benim Tatlı Yalanım 24. bölüm izle makalemizden dizinin son bölümü tek parça izleyebilir, blog sayfamız üzerinden dizilerde yaşanan gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

07-12-2019
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar