Erkan Petekkaya’nın Dizisi İptal Oldu! Peki Neden?

Erkan Petekkaya’nın Dizisi İptal Oldu! Peki Neden?
Usta oyuncu Erkan Petekkaya Süreç Film ile birlikte bir süredir üzerinde çalıştığı projenin iptal olduğunu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla duyurdu.İşte detaylar!

Usta oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sevenlerine üzücü bir haber verdi. Bilindiği gibi usta oyuncu son olarak Fox Tv’de ekrana gelen ve Deniz çakır’la birlikte başrolünü paylaştığı Vurgun Dizisi’nde yer almıştı. Talihsiz bir şekilde 6. Bölümde erken final yapan diziden sonra usta oyuncu Erkan Petekkaya başka bir dizide oynamamıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni bir dizi projesiyle gündeme gelen oyuncu Süreç Film’le birlikte yeni bir dizi hazırlığına girmişti. Bu haber usta oyuncunun sevenlerini sevindirirken son gelen haberler oyuncunun hayranlarında hayal kırıklığına yol açtı. Usta oyuncu son yaptığı açıklamada Süreç Film’le birlikte üzerinde çalıştıkları projenin iptal edildiğini açıkladı. İşte detaylar!

Erkan Petekkaya Duyurdu Hayranları Üzüldü!

Usta oyuncu Erkan Petekkaya’dan sevenlerine üzücü haber geldi. Beyaz Gelincik, Dila Hanım, Öyle bir Geçer zaman ki, Paramparça gibi reyting rekortmeni dizilerin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, Süreç Film ile birlikte üzerinde çalıştıkları dizi projesinin iptal olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Hayranları, uzun bir süredir merakla bekledikleri projenin iptal edildiğini duyunca büyük üzüntü yaşadılar. Son olarak Paramparça dizisiyle ekrana gelen Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer aldığı bu proje reytinglerinin düşük olması sebebiyle erken final yapmıştı. Şimdi de üzerinde çalışılan projenin iptal olması usta oyuncunun üzerinde bir şanssızlık mı var sorularını gündeme getirdi. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Petekkaya’nın ne zaman yeni bir projeyle döneceği ise merakla bekleniyor.

Petekkaya Sosyal Medya’dan Duyurdu!

Süreç Film ile birlikte bir süredir üzerinde çalıştıkları projenin iptal olduğunu Usta oyuncu Petekkaya sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu.

“Bir süredir Süreç Film ile üzerinde çalıştığımız dizi projemizi, karşılıklı olarak iptal etme kararı aldık. Tüm bu süreçte emeği geçen Ali Gündoğdu ve ekibine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı. Daha sonra başka bir paylaşımda bulunan Petekkaya “O projenin zamanı şimdi değildi, dilerim daha sonra yaparız. Süreç Filme sevgili Ali ağabeyime ayrıca teşekkür ederim sevgi ve saygılarımla.” İfadelerini kullandı.

Bizde usta oyuncunun yeni projelerini merakla bekliyor ve canli.tv olarak Erkan Petekkaya’nın hazırlayacağı yeni projesini sevenlerine bu sayfalardan duyuracağız.  

06-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar