Benim Tatlı Yalanım kadrosuna bir yeni isim daha!

Benim Tatlı Yalanım kadrosuna bir yeni isim daha!
Star Tv ekranlarının yeni fenomen dizisi Benim Tatlı Yalanım kadrosuna bir yeni isim daha eklendi. Peki bu isim kim oldu?

Yaz sezonunun gelmesi ile hareketlenen televizyon dünyası birbirinden güzel ve yeni dizileri ekranlara getirdi. Kanalların kıyasıya bir mücadele içerisine girdiği yaz sezonu dizilerinin en çok sevilenleri arasında Star Tv ekranlarının yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım oldu. Kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin kadrosuna bir yeni isim daha katıldı. Peki bu isim kim oldu? Benim Tatlı Yalanım kadrosuna kim katıldı? Benim Tatlı Yalanım dizisine katılan Goncagül Sunar kimdir? İşte detaylar..

Benim Tatlı Yalanım'a yeni kan!

Sımsıcacık hikayesi ile izleyicinin çok kısa bir süre içerisinde beğenisini kazanan Benim Tatlı Yalanım, en çok izlenen ve sevilen yaz dizileri arasında yer almayı başardı. urkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Cem Zeynel Kılıç, Aslı İnandık, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi başarılı isimleri kadrosunda bulunduran dizi televizyon ekranlarına yeni bir soluk getirdi. Kızı ile bir başına kalan babanın hayatına giren Suna'nın hayat hikayesini anlatan dizi reytinglerde beklenilen performansı göstererek Star Tv ekranlarını memnun etti. Her hafta Perşembe günü saat 20.00'da yeni bölümleri ile ekranlara gelen Benim Tatlı Yalanım dizisinin kadrosuna bir yeni isim daha dahil oldu. Başarılı kadrosuna bir yeni isim daha ekleyen dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Benim Tatlı Yalanım dizisine yeni katılan isim ise en son Bir Litre Gözyaşı dizisinde başarılı bir performans sergileyen güzel oyuncu Goncagül Sunar oldu. Gelin bu güzel ve başarılı oyuncuyu yakından tanıyalım..

Goncagül Sunar kimdir?

Gongacül Sunar, 17 Eylül 1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Asıl mesleği Sinema oyunculuğu olan Goncagül Sunar, başak burcudur. Benim Tatlı Yalanım dizisine yeni katılan Goncagül Sunar, dizide Ahmet Saraçoğlu'nun canlandırdığı Şevket'in eski eşi karakterine hayat verecek. Tahminlere göre Şevket'in eski eşini canlandıracak olan güzel oyuncu Goncagül Sunar, diziye bu haftaki yeni bölümde karşımıza çıkacak. Goncagül Sunar daha öncesinde Çemberimde Gül Oya’da Canan, Asmalı Konak’ta Hayriye, Muhteşem Yüzyıl’da Cevher hatun, Leyla ile Mecnun’da Sabiha Mahallenin Muhtarları'nda Fadime karakterlerine hayat vermiştir. 

Dizileri :

Muhteşem Yüzyıl

Umutsuz Ev Kadınları

Kaderimin Yazıldığı Gün

Hayat Şarkısı

Rüya

Gülizar

Bir Litre Gözyaşı

15-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar