Benim Tatlı Yalanım Kayra (Lavinya Ünlüer)Kimdir?

Benim Tatlı Yalanım Kayra (Lavinya Ünlüer)Kimdir?
Star Tv'nin çiçeği burnunda dizisi Benim Tatlı Yalanım dördüncü bölümünde olmasına rağmen seyirci tarafından oldukça beğenildi. Dizinin küçük yıldızı Kayra kim? İşte detaylar!

Yaz sezonunun eğlenceli dizilerinden Benim Tatlı Yalanım dizisi 4. yeni bölümü ile ekranlara geldi. Star TV'de yayınlanan dizide seyircilerin yakından tanıdığı oyuncular yer alıyor. Peki, Benim Tatlı Yalanım dizisi nerede çekiliyor? İşte Benim Tatlı Yalanım dizisi oyuncuları kim ve konusu ne? İşte ayrıntılar!

Benim Tatlı Yalanım Dizisi Konusu

Star Tv ekranlarında yaz dizisi olarak yayınlanan ve İlk olarak Annemi Beklerken adıyla seyirciye duyurulan sonradan Benim Tatlı Yalanım olarak güncellenen dizide Gözlük firması sahibi Nejat, eşi tarafından ansızın terk edilmiştir. Nejat 6 yaşındaki kızına bakmak zorundadır. Kayra ile eğlenceli bir hayat mücadelesine girişir. Nejat kızına hem annelik hem de babalık yapmaktadır. Kendisi ünlü bir gözlük firmasının sahibidir. Nejat'ın Suna ya aşık olması hayatlarını daha eğlenceli hale getirir.

Kayra Yılmaz (Lavinya Ünlüer) Kimdir?

Benim tatlı Yalanım’ın küçük ve başarılı oyuncusu Kayra 6 yaşında güzeller güzeli bir kız çocuğudur. En büyük kahramanı babası Nejat ve babasının yardımcısı Hayri ile beraber yaşamaktadır. Yaramaz, fırlama, akıllı, hazır cevap, duygusal bir çocuk olan Kayra’nın hayattaki tek özlemi annesidir. Annesinin Afrika’da, yardıma muhtaç insanlara ve özellikle çocuklara yardım ettiğini, bu yüzden onu burada babasıyla bırakmak zorunda olduğuna inanmakta ve annesinin geleceği günü sabırsızlıkla beklemektedir.

Lavinya Ünlüer Kimdir?

Son birkaç haftadır hemen herkesin dilinden düşmeyen Benim Tatlı Yalanım’ın küçük oyuncusu Kayra aslında kimdir? Daha önce hangi yapımlarda boy göstermiştir? İşte Benim tatlı Yalanım’ın Kayra’sı Lavinya Ünlüer’le ilgili bilinenler… Bana Sevmeyi Anlat isimli dizide Çiçek Karakteri ile ekranlara gelen minik oyuncu Lavinya Ünlüer, 2011 doğumludur. 108 cm boy ve 15 kg kiloya sahip minik oyuncu, ekranlara ilk kez Reaksiyon adlı dizi ile gelmiştir. Lavinya Ünlüer cast ajansına bağlı olup, Emel Müftüoğlu'nun Hovarda isimli şarkısının klibinde de rol almıştır. Ünlüer Ay Yapım tarafından hazırlanan, Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in yönetmenliğini yaptığı "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinde de rol almıştır. Ünlüer, Star TV'de yayınlanan dizide Merve karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz ve Serhan karakterini canlandıran Mert Fırat'ın kızları Mila olarak seyirci karşısına çıkmıştır. Genç yetenek Lavinya Ünlüer son olarak Benim tatlı Yalanım adlı dizideki performansıyla seyircinin beğenisini toplamıştır.

13-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar