Sezon Finali Yapan Diziler Ne Zaman Başlayacak?

Sezon Finali Yapan Diziler Ne Zaman Başlayacak?
Televizyonlar yaz arasına girdi. Diziler final, ya da sezon finali yaptı. Peki sezon finali yapan diziler ekranlara tekrar ne zaman dönecek? detaylar haberimizde!

İyisiyle kötüsüyle, başarılısıyla, başarısızıyla, mutlu edeniyle, üzeniyle bir dizi sezonu daha bitti. Bitti ancak diziler hakkındaki tartışmalar, iddialar bitmedi. Hangi oyuncu hangi diziye veda ediyor, hangi dizi oyuncu kadrosunu genişletiyor? Hikayeler ne olacak, çekimler ne zaman başlayacak yayına ne zaman start verilecek vb birçok soru hem seyirci cephesinde hem de sektör içinde sorulup duruyor? Ve ne yazık ki tam da bu günlerde bu soruların pek çoğu cevap bulamıyor ya da verilen cevaplar iddiadan öteye geçmiyor. Hal böyle olunca merak içinde olan herkese, sabır erdemdir demek ve sabretmelerini tavsiye etmekten başka bir şey gelmiyor elimizde.

Hangi Diziler Final Yaptı?

Bu sezon ekranlarda olan birçok dizi son bölümleriyle seyirci karşısına çıktı ve ekranlara veda etti. İşte bu dizilerden akla ilk gelenler.

Diriliş Ertuğrul: 29 Mayıs çarşamba günü ekrana veda etti.

İstanbullu Gelin: 31 Mayıs cuma günü son bölümünü yayınlandı.

Bizim Hikaye: 23 Mayıs Perşembe günü izleyicisine veda etti.

Çarpışma: Yayın hayatına bu yıl başlayan dizi 30 Mayıs Perşembe günü final yaptı.

Kızım: Dizinin final bölümü 30 Mayıs cuma günü ekranda oldu.

Gülperi: 3 Mayıs cuma günü final yaptı.

Sezon Finali Yapan Diziler Hangileri?

2019 yaz sezonunda ekranlara kısa bir süreliğine veda eden dizilerin ne zaman başlayacağı şimdiden merak ediliyor. Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim, Bir Aile Hikayesi, Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat ve Zalim İstanbul dizileri sezon finali yaptı. Peki, sezon finali yapan ve seyirci tarafından çok beğenilen ve merakla seyredilen bu dizler tekrar ne zaman başlayacak? İşte sezon finali yapan dizilerin başlama tarihleri…

Sezon Finali Yapan Diziler 2019'da Ne Zaman Başlayacak?

Sezon finali yapan Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat, Zalim İstanbul, Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi dizilerinin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Henüz bu dizilerin başlama tarihleri belli olmasa da şimdiye kadar yapılan uygulamalardan ve televizyonların yeni sezonları açma tarihlerine bakarak bir fikir yürütmemiz mümkün. Kanalların genellikle Eylül ayının ikinci haftası itibari ile yeni yayın dönemine başladıkları düşünülürse sezon finali yapan dizilerinde bu tarihten itibaren yayınlanacakları kanallarda ve yayın günlerinde yeni bölümleriyle ekrana gelecekleri düşünülüyor. Bu durumda seyircinin Eylül Ayının ikinci haftasını beklemeleri gerekiyor.

12-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar