Benim Tatlı Yalanım nerede çekiliyor?

Benim Tatlı Yalanım nerede çekiliyor?
Star TV'nin yeni başlayan dizisi Benim Tatlı Yalanım nerede çekiliyor. İşte Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'nun başrolde yer aldığı dizinin çekildiği yer.

Benim Tatlı Yalanım, Star TV'de ilk bölümüyle ekranlara geldi. Benim Tatlı Yalanım dizisinin oyuncu kadrosunda Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Aslı İnandık, Sadi Celil, Ali Yoğurtçuoğlu, Seda Türkmen, Ahmet Saraçoğlu, Cem Zeynel Kılıç ve Gonca Sarıyıldız'ı görüyoruz. Peki bu romantik komedi türündeki dizi nerede çekiliyor? 

Benim Tatlı Yalanım dizisi nerede çekiliyor?

Benim Tatlı Yalanım dizisinin çekimlerinin nerede yapıldığı kesin olarak bilinmiyor. Bildiğiniz üzere dizilerin büyük bölümü İstanbul'da çekiliyor. Yaz aylarında geldiğinde Akdeniz ve Ege gibi bölgelerde de çekimlerin yapıldığını görüyoruz. Bir yaz dizisi olan Benim Tatlı Yalanım'ın çekimleri ise İstanbul'da yapılıyor. Çekimlerin hangi semtte yapıldığıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Bu duruma sebep olarak güvenlik ve gizliliği gösterebiliriz.

Benim Tatlı Yalanım dizisinin konusu ne?

Yaz sezonunun eğlenceli dizilerinden olan ve adı ilk olarak Annemi Beklerken olarak seyirciye duyurulan sonradan Benim Tatlı Yalanım olarak güncellenen dizide Nejat, eşi tarafından ansızın terk edilmiştir. 6 yaşındaki kızıyla yalnız kalan Nejat, 6 yaşındaki kızına bakmak zorundadır. Kayra ile eğlenceli bir hayat mücadelesine girişir. Nejat artık kızına hem annelik hem de babalık yapmaktadır. Kendisi ünlü bir gözlük firmasının sahibidir. Bu sırada olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir ve Nejat’ın Suna ya aşık olur. Bütün bu durumlar ise Nejat ve kızının hayatlarını daha eğlenceli hale getirir.

Yeni bölümler her Perşembe akşamı Star TV'de

Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'nu başrollerinde izlediğimiz Star TV'nin yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım, dün akşam ilk kez izleyicisiyle buluştu. İlk bölüm ekran başındaki izleyicilerden güzel tepkiler aldı. Yeni bölümler bundan böyle her Perşembe akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında olacak. Yaz aylarının öne çıkan dizilerinden biri olan Benim Tatlı Yalanım, nasıl bir reyting oranı yakalacağı büyük merak konusu. Benim Tatlı Yalanım dizisinin ilk bölümünün yayınlandığı 13 Haziran Perşembe gününün reyting oranlarına gün içinde Canlitv.com'dan ulaşabileceğinizi hatırlatalım. Bu tür dizilerde ilk bölüm dizinin geleceğinin nasıl şekilleneceği hakkında bizlere ipucu verir. Bakalım Benim Tatlı Yalanım uzun ömürlü bir dizi olabilecek mi? 

14-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar