Benim Tatlı Yalanım Reyting Sonuçları!

Benim Tatlı Yalanım Reyting Sonuçları!
Yaz dizileri yayına girdi ve kıran kırana bir rekabet başladı. Hangi kanal hangi diziyle önde, kimin reytingi daha iyi? Star Tv'de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım'ın reytingi ne?

Star Tv’nin yaz sezonu dizilerinden olan ve 03 Medya tarafından hazırlanan, yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın yaptığı, senaryosu Deniz Dargı ve Murat Taşkent tarafından kaleme alınan Benim Tatlı Yalanım’ın ilk iki bölümü yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Gonca Sarıyıldız, Ali Yoğurtcuoğlu, Seda Türkmen ve Cem Zeynel Kılıç gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi genel olarak seyirci tarafından beğenilmiş gibi görünüyor. Her ne kadar ilk iki bölüm üzerinden bir yorum yapmak doğru olmasa da Benim Tatlı Yalanım şu an için reyting yönünden rahatlamış gibi görünüyor. Canlıtv olarak Benim Tatlı Yalanım’la ilgili detaylı bir haber hazırladık.

Benim Tatlı Yalanım Reyting Sonuçları!

Star Tv’de Perşembe günleri ekrana gelen ve henüz iki bölümü yayınlanan Benim Tatlı Yalanım kanal tarafından 03 medyaya sipariş edilmiş durumda. Yaz sezonu için tasarlanan dizi yayınlanan iki bölümüyle şimdiden kanalı ve yapımcı şirketi heyecanlandırmış durumda. Seyirci tarafından beğenilen dizinin ilk iki bölüm reytinglerine bakıldığında dizinin beğenildiği ve seyredilmeye başlandığı sonucuna varılabilir. İşte Benim tatlı Yalanım ilk iki bölüm reyting oranları ve sıralamada bulunduğu yer:

  1. Bölüm 13 Haziran 2019 Perşembe

Reyting: 3.74     SHR: 11.35          Sıralama: 5

  1. Bölüm 20 Haziran 2019 Perşembe

Reyting: 5.90     SHR: 17.46          Sıralama: 2

Benim Tatlı Yalanım 2. Bölüm Özeti

Benim Tatlı Yalanım dizisinin 20 Haziran Perşembe günü yayınlanan son bölümünde; Nejat'ın Suna’ya yaptığı; “Kayra'nın doğum günü için annesi olur musun?” teklifi karşısında şok olmuştur. Ancak Suna Nejat’ın bu teklifini kabul eder. Doğum günü partisi Kayra’nın annesi Aylin'in geri döndüğü haberiyle bir anda hareketlenir. Aylin’in geri döndüğü herkesi heyecanlandırsa da Hande bu haber karşısında hiçte sevinmez ve bu olayı sorgulamaya başlar. Doğum günü bittiğinde, Kayra dünyanın en mutlu çocuğudur. Suna doğum günü partisinden ayrılırken bir daha Nejat ve Kayra'yı görmeyeceğini düşünmektedir. Ancak olaylar hiçte tahmin ettiği gibi gelişmeyecek ve Kayra üçlünün bundan sonraki yaşamlarını değiştirecek hareketi yapacaktır.

Benim Tatlı Yalanım 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

İlk iki bölümü yayınlanan ve reytinglerde zirveyi zorlayacağı anlaşılan Star Tv’nin yaz sezonu dizisi 03 Medya yapım imzalı Benim Tatlı Yalanım, Perşembe akşamları yayınlanıyor. Son yayınlanan bölümünde 5.90 reyting ve 17.46 izlenme oranıyla totalde 2. Sırada yer almayı başaran dizinin 3. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Benim Tatlı Yalanım Konusu!

Nejat Yılmaz (Furkan Palalı) kızı Kayra'yla (Lavinya Ünlüer) birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Kayra'nın annesi Aylin, kızı Kayra daha bebekken onları terk etmiş, Nejat da küçük kızı terk edilmenin acısını çekmesin diye, annesinin Afrika'da çok önemli görevleri olduğunu söylemiş ve senelerce kızına annesinin ağzından mektuplar yazmıştır. Kayra'nın 6. Yaş doğum günü yaklaşırken, Nejat, Kayra'nın annesi doğum gününde gelmesini beklediğini öğrenir. Nejat, Kayra'yı bu düşüncesinden uzaklaştırmaya çalışsa da küçük kız büyük bir hevesle annesinin geleceğine inanmaktadır. Çaresiz kalan Nejat, senelerdir konuşmadığı eski karısı Aylin'e ulaşmaya çalışır. Ancak olaylar beklenmedik şekilde gelişmeye başlayınca Nejat Yılmaz, Kayra ve Suna kendilerini bambaşka bir hikayenin içinde bulurlar.

21-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar