Benim Tatlı Yalanım'a 2 yeni oyuncu!

Benim Tatlı Yalanım'a 2 yeni oyuncu!
Star TV'nin en yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Dizinin kadrosuna iki yeni oyuncu daha eklendi.

Yaz sezonunda televizyon dünyasına start verecek olan yeni dizi Benim Tatlı Yalanım, Star Tv ekranlarında yayınlanacak. O3 Medya tarafından hazırlanan dizinin başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer paylaşıyor. Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı'nın sıcak aşk hikayesini konu alan dizinin ne zaman başlayacağı konusunda net bir tarih yok.

Benim Tatlı Yalanım'a 2 yeni oyuncu!

Oyuncu kadrosunu genişleten diziye iki yeni isim daha eklendi. Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural'ın yaptığı dizi Benim Tatlı Yalanım'ın kadorsuna Zeynel Kılıç ve Aslı İnanık da dahil oldu. Aslı İnandık, dizinin başrol oyuncusu Suna'nın (Aslı Bekiroğlu) ablası Saniye karakterine hayat verirken diziye dahi olan bir diğer oyuncu Zeynel Kılıç ise, çocuğunu bir başına büyütmeye çalışan baba Nejat'ın yardımcısı olacak ekranlara gelecek. Aslı İnandık son olarak karşımıza Aslı Gibidir adlı sinema filminde rol alarak çıkmıştı. Zeynel Kılıç ise son olarak Bartu Ben, Masum, Hayat Türküsü, Köprü gibi televizyon dizilerinde rol almıştı.

Benim Tatlı Yalanım'ın konusu

Çok yakında Star TV'de başlayacak olan Benim Tatlı Yalanım dizisi sıcacık hikayesiyle önümüzdeki yaz sezonuna damga vuracak. O3 Medya tarafından Star TV'de yayınlanmak üzere hazırlanan dizinin başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer paylaşıyor. Daha önce ismini Annemi Beklerken olarak duyuran dizi son olarak Benim Tatlı Yalanım'da karar kıldı. Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural ikilisinin yapacağı dizinin senaryosunu ise Pınar Ordu kaleme alıyor.

Karısı tarafından terk edilen Nejat, (Furkan Palalı) kızı Kayra'ya (Lavinya Ünlüer) hem annelik hem babalık yapan genç bir adamdır. Kızının anne yokluğu çekmemesi için elinden geleni yapan Nejat zaman zaman beyaz yalanlar söylemek zorunda kalır. Kızı Kayra'nın yaşı büyüdükçe durumu idare etmekte zorlanan genç baba Suna (Aslı Bekiroğlu) ile tanıştıktan sonra kendisini kızına oynadığı tatlı bir oyunun içinde bulur.  Zamanla birbirlerine aşık olacak Nejat ve Suna'nın ilişkisi ve minik Kayra'yla yaşadıkları eğlenceli olayları konu olan dizi çok yakında Star TV'de seyircisiyle buluşacaktır. Yeni dizi bakalım reytinglerde nasıl bir performans sergileyecek?

15-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar