Fox Tv’nin Yeni Dizisi Mucize Doktorlar

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Mucize Doktorlar
Fox Tv Eylül yayın dönemine hızlı giriş yaptı. Kanal Eylül yayın dönemi için yeni bir diziye start verdi. yabancı bir diziden uyarlanacak Mucize Doktorlar Eylül'de Fox Tv'de!

Televizyon kanalları sezon sonu final yapacak ya da gelecek sezon devam edecek dizilerine karar vermeye çalışırken aynı zamanda yaz sezonunda ekrana getirecekleri dizilerinde son hazırlıklarını, son dokunuşlarını yapıyorlar. Öyle ki hem kanal yöneticilerini hem de yapım şirketlerini çok haraketli günler bekliyor. Tüm bu çalışmalar sürerken kanallar özellikle Eylül sezonu için şimdiden hazırlıklarına başladılar. Yöneticiler ve yapım şirketleri bütün bir sezonun yükünü taşıyacak olan bu yapımlar için ince eleyip sık dokuyorlar. Bunun için seyircinin eğilimini, daha önce yayınlanmış ve reyting yapmış dizilerin benzerlerini araştırıyor ve açıkçası risk alıp yaş tahtaya basmak istemiyorlar. Hal böyle olunca da seyirci daha önce seyrettiği dizilerin bir benzerini ekranda görüyor ve tepkisini ona göre veriyor. Kanallar Eylül yayın dönemi için yayına koymayı planladıkları dizilere karar vermeye başlamışken çarpıcı bir karar Fox Tv’den geldi. Kanal Eylül yayın dönemi için sürpriz sayılabilecek bir adım attı.

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Ne?

Fox Tv Eylül yayın döneminde iddiasını sürdürmek ve daha da üst sıralara tırmanmak için şimdiden hazırlıklara başlamış görünüyor. Kanal final yapacak dizilerinin yerine yayına koymaya hazırlandığı dizilere bir bir karar veriyor. Bu dizilerden birinin konusu da sağlık sektörüyle ilgili olacak gibi görünüyor. Kanal Eylül sezonu için bir doktor dizisi yayınlamaya kakar vermiş olacak ki tüm dünya da beğeniyle takip edilen 'The Good Doctor' isimli ünlü yapımın uyarlaması için adım attı.

Duayen televizyoncu Faruk Bayhan ile Türk televizyon sektörünün önde gelen yapım şirketlerinden Medyapım'ın ortak olduğu MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanmaya başlanan 'The Good Doctor' isimli ünlü yapımın uyarlaması olacak dizinin yönetmeninin kim olacağına bile karar verilmiş. Henüz detayları belli omayan dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yapacağı söyleniyor. Pirhasan, daha önceki yıllarda Show TV'de ekrana gelen doktor dizisi 'Kalp Atışı'nın da yönetmen koltuğunda oturmuştu. Fox Tv için hazırlıklarına başlanılan dizinin Eylül yayın dönemine yetiştirileceği ve yeni sezonda oldukça iddialı olacağı söyleniyor.

Bilindiği gibi daha önce de Türkye’de Med yapım tarafından Doktorlar adıyla uyarlama bir dizi yapılmış ve seyirci tarafından beğenilerek seyredilmişti. Doktorlar dizisi 'Grey's Anatomy' dizisinden uyarlanmıştı.

14-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar