Dilan Çiçek Deniz'in yeni dizisi!

Dilan Çiçek Deniz'in yeni dizisi!
Çukur dizisinden efsane bir ölüm sahnesi ile veda eden Dilan Çiçek Deniz'in yeni projesi belli oldu. İşte Çukur'un Sena'sının yeni dizisi..

Pazartesi akşamları reytingleri alt üst eden dizi Çukur'a veda eden Sena yani Dilan Çiçek Deniz'in yeni dizi projesi belli oldu. Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in başrollerini paylaştığı Çukur dizisi Show Tv ekranlarında yayınlanan son bölümü ile yürekleri dağladı. Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz, geçen bölümde suda boğularak hayatını kaybetmişti. Yayınlanan ölüm sahnesi ve Yamaç'ın çaresizce Sena'yı kurtarma anı izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Sena karakterinin ölümü ile diziye veda eden Dilan Çiçek Deniz, Çukur'dan sonra nerede oynayacak? Dilan Çiçek Deniz'in yeni dizisi ne olacak?

DİLAN ÇİÇEK DENİZ'İN YENİ DİZİSİ

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile gözleri dolduran Dilan Çiçek Deniz, uzun süredir emek verdiği Show iTV ekranlarının en sevilen dizisi Çukur'a veda etti. Beklenmeyen bir ölümle diziye veda eden Dilan Çiçek Deniz, yeni sezonda hangi kanalda? hangi dizide olacak? Çukur'a veda sahnesi sadece ekranları başında izleyenlerin değil, sosyal medya kullanıcıları tarafından da büyük beğeni toplamıştı. Sena'nın ölüm sahnesi dijital platformlarda paylaşım rekoru kırdı. Çukur'a vedasının üzerinden çok geçmeden Dilan Çiçek Deniz'in yeni projesi ile detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Henüz 24 yaşında olmasına rağmen üstün başarısı ile tanınan Dilan Çiçek Deniz, yönetmenlilğini Ozan Açıktan üstleneceği bir aşk filminde başrol olacak. Başrol oyuncusu olan Dilan Çiçek Deniz'e erkek partner olarak kimin eşilk edeceği ise henüz belli değil. Oyuncuları tamamlamaya çalışan Ozan Açıktan, dizinin adı ile ilgili net bir açıklama yapmadı.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 yılında Sivas'da doğmuştur. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken Karşılaşmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Lisedeyken tiyatro eğitimi almış daha sonra Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılarak ödüle layık görülmüştür. Oyunculuğun yanı sıra modellikte yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında ise Amerika'ya gidip Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir. İlk dizisi Amerikan yapımı Pretty Little Liars dizisinden uyarlanan Tatlı Küçük Yalancılar olmuştur. Bu dizide Ebru karakterini canlandırmıştır. Daha sonra başrollerinde Evrim Alasya ve Emre Kınay gibi isimlerin bulunduğu Güneş'in Kızları dizisinin kadrosuna katılmıştır. Genç oyuncu 2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde başrol oynamıştır. Deniz, şimdi ise Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur'da Yamaç'ın (Aras Bulut İynemli) eşi Sena karakterine hayat vermektedir.

16-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar