Benim Tatlı Yalanım'a yeni kan!

Benim Tatlı Yalanım'a yeni kan!
Yaz sezonuna damga vuracak romantik komedi dizisi Benim Tatlı Yalanım'a yeni bir oyuncu daha dahil oldu. İşte yeni katılan o isim..

Star Tv ekranları yaz sezonuna bomba gibi girmeye hazırlıyor. Birbirinden iddialı dizileri izleyicisi ile buluşturan Star Tv'nin yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım'a yeni bir isim daha katıldı. İşte o yeni isim..

Benim Tatlı Yalanım'a yeni oyuncu

Çok yakında Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Benim Tatlı Yalanım dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Başrollerinde Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'nun yer aldığı Benim Tatlı Yalanım dizisinin oyuncu kadrosunda Lavinya Ülüer, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Cem Zeynel Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen ve ali Yoğurtçuoğlu gibi oldukça başarılı isimler yer alan diziye bir yeni isim daha eklendi. 03 Medya öncülüğünde ekranlara getirilen Benim Tatlı Yalanım, yaz sezonuna damga vuracak. Peki diziye yeni katılan isim kim oldu? İşte detaylar..

Star tv ekranlarının yeni yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım kadrosuna  'Diğer Yarım', 'Bedel', 'Seviyor Sevmiyor' gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Gonca Sarıyıldız dahil oldu. Gonca Sarıyıldız en son daha başlamadan iptal edilen dizi olarak akıllara kazınan Verda dizisinde de rol alacaktı. 

Gonca Sarıyıldız Kimdir?

2016 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Seviyor Sevmiyor dizisindeki İrem rolü ile akıllara kazınan Gonca Sarıyıldız, 10 Şubat 1986 tarihinde Ankara'da doğmuştur.İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Gonca Sarıyıldız, 2011 yılında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Mustafa'nın cariyesi olan Fatma Sultan karakteriyle oyunculuk hayatına başladı. İşte Gonca Sarıyıldız'ın rol aldığı yapımlar..

Gonca Sarıyıldız dizileri:

2016 – Seviyor Sevmiyor (İrem) (TV Dizisi)
2015 – Bedel (Nazan) (TV Dizisi)
2014 – Diğer Yarım (Esma / Zeynep) (TV Dizisi)
2013 – İnadına Yaşamak (Deniz) (TV Dizisi)
2011 – Muhteşem Yüzyıl (Fatma Hatun) (TV Dizisi)

Benim Tatlı Yalanım konusu

Karısı tarafından terk edilen Nejat, (Furkan Palalı) kızı Kayra'ya (Lavinya Ünlüer) hem annelik hem babalık yapan genç bir adamdır. Kızının anne yokluğu çekmemesi için elinden geleni yapan Nejat zaman zaman beyaz yalanlar söylemek zorunda kalır. Kızı Kayra'nın yaşı büyüdükçe durumu idare etmekte zorlanan genç baba Suna (Aslı Bekiroğlu) ile tanıştıktan sonra kendisini kızına oynadığı tatlı bir oyunun içinde bulur.  Zamanla birbirlerine aşık olacak Nejat ve Suna'nın ilişkisi ve minik Kayra'yla yaşadıkları eğlenceli olayları konu olan dizi çok yakında Star TV'de seyircisiyle buluşacaktır.

23-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar