İlker Kaleli'nin yeni projesi!

İlker Kaleli'nin yeni projesi!
Poyraz Karayel dizisi ile gönüllere taht kuran yakışıklı oyuncu İlker Kaleli'den sevindiren haber geldi. İşte İlker Kaleli'nin yeni projesi..

Bir zamanlar Kanal D ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Poyraz Karayel'in başrol oyuncusu İlker Kaleli tekrardan ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İlker Kaleli'nin yeni projesi nedir? İşte detaylar.. 

İlker Kaleli yeni projesi!

Televizyon ekranlarına yeni soluk getiren TV 100 kanalında yayınlanan Duymadik Demeyin isimli programda başarılı oyuncu İlker Kaleli'nin verdiği röportaj ekranlara geldi. Seren Serengil ile Cengiz Semercioğlu'nun sunumu ile TV 100 ekranlarına gelen sevilen magazin programı Duymadık Demeyin'e katılan İlker Kaleli, yaz sezonuna hazır olacak bir projede yer almadığını fakat yaz aylarının ardından yeni bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkabileceğinin müjdesini  verdi.  İlker Kaleli, “Şu anda görüştüklerimiz televizyonla alakalı daha çok. Dijital de deva ediyor bir yandan ona da çok seviniyoruz” şeklinde konuştu. 

Yakışıklı oyuncunun saç ve sakallarını uzatması yeni projesi için hazırlık mı yapıyor sorusunu akıllara getirdi. İlker Kaleli hayranlarının merakla ve ilgi ile izledi.  Uzun yıllardır sevgilisi olan Burçin Terzioğlu ile yeniden barıştığı iddialarına ise “Bunları uzun zamandır yazıyorsunuz, çiziyorsunuz. Bizim söylediğimiz bir şey yok. Konuştuğumuz bir şey yok. Hiçbir zaman da yoktu. O yüzden benim yorum yapmam da doğru olmaz, siz yazıyorsunuz, çiziyorsunuz” açıklamasında bulundu. Bu konularda konuşmak istemeyen İlker Kaleli, Burçin Terziğlu ile arasında bir kızgınlık ya da küskünlük olmadığını belirtti. 

İlker Kaleli Kimdir?

Yarı Alman yarı Türk bir anne ve Vanlı bir babanın evladı olan İlker Kaleli, 5 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlker Kaleli 13 yaşına geldiğinde anne ve babası boşanmıştır. Bu ayrılığın ardından zorlu bir çocukluk geçiren İlker Kaleli, 17 yaşında kendi evine çıkmıştır. Müzisyen olma hayalleri kuran oyuncu, Nirvana (müzik grubu) ve Kurt Cobain hayranıydı. İlk reklam filmini ise Coca Cola'nın oldu. Kültür Üniversitesi‘nde Sanat Yönetimi okurken iki sene boyunca Şahika Tekand‘ın kurduğu Stüdyo Oyuncuları’nda eğitim aldı. Mezun olmasının ardından 4 yıl Londra'da kaldı. Burda da LAMDA  (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldı. 2012 yılında Türkiye’den gelen teklif üzerine ilk dizisi Son'da ekranlara merhaba dedi.

İlker Kaleli Dizileri

Dip - 2018 - Sahir

Poyraz Karayel - 2014 - 2017 - Poyraz Karayel

Kayıp Şehir - 2012 - İrfan 

 

 

 

22-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar