Küçük Ecrin kaybında skandal detay! Müge Anlı çıldırdı..

Küçük Ecrin kaybında skandal detay! Müge Anlı çıldırdı..
ATV'nin reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vuran küçük Ecrin davasında skandal detay...

Başarılı sunucu ve haberci Müge Anlı'nın sunumu ile ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine bir kayıbı aramak için kolları sıvadı. Program esnasında ortaya çıkan skandal detay, şüpheleri amca Özkan'ın üzerine topladı..

Ecrin bebeğe ne oldu?

Hafta içi her sabah saat 10.00'da ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 19 gün önce Sevcan ve Deniz Kurnuz çifti katıldı. Sevcan - Deniz Kurnaz çiftinin 1,5 yaşındaki kızları Ecrin Kurnaz'ı arıyordu. Katıldıkları günden bu yana farklı detaylar ortaya çıktı. Ecrin bebeğin kaybolduğu gün anne Sevcan ve baba Deniz Kurnaz hastaneye gidiyor. Ecrin bebeği ise babaannesi Havva hanıma bırakılıyor. Bu sırada amca Özkan ise tarlaya gidiyor. Ecrin bebek ise kapının önünde oyun oynarken birden kayboluyor. Birden fazla şüphe ve çelişkilerle devam eden olayda ağızları açık bırakan detaylar ortaya çıktı..

19 gündür soluk vermeden aranan Ecrin bebek nerede? Müge Anlı'nın savcılıktan aldığı detaylar ile stüdyoda ortalık karıştı. 19 gündür devam eden arama çalışmaları sonuç vermedi. Savcılık gelen bir detay ise Müge Anlı'yı adeta çıldırttı. Sabah saat 11 gibi köyden ayrıldığını söyleyen amca Özkan'ın saat 14 - 14.30 civarlarında ayrıldığı iddia edildi. Bunun yanı sıra Ecrin bebeğin kaybolduğu saatler arasında amca Özkan'ın telefon kayıtlarında ağızları açıkta bırakacak bir etay ortaya çıktı. Amca Özkan Kurnaz tam o saatler arasında internetten pornografik videolar izlediği ve bu videonun çoğunluğununda yenge, yiğen, abla konulu olduğu tespit edildi. Gelen bu deliller üzerine kendini tutamamayan Müge Anlı, amca Özkan'a 'Bunlar ne demek ya! Sen bunları nasıl izlersin, nasıl yapabilirsin!' diye serzeniş bulundu. Adli Tıp uzmanı Şevki hoca ise bu detayların birer delil olduğunu açıkladı. Şevki hoca bunları izleyen birinin hormonlarına yenik düşeceğini ve küçük bir çocuğa da bu hislerle kötü bir şey yapabileceği ifade etti. Fakat amca Özkan kendisine yöneltilen bu suçlamaların hiç birini kabul etmedi. 19 gündür kayıp olan Ecrin bebekten hala bir haber yok. Programda ortaya çıkan detaylar ile Ecrin'in başına ne geldiği araştırılıyor. 

24-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar