Benimle Söyle Artık Cuma Günleri de Yayınlanacak!

Benimle Söyle Artık Cuma Günleri de Yayınlanacak!
Kanal D'nin yeni yarışma programı ''Benimle Söyle'' Cumartesi günlerinin ardından bundan sonra Arka Sokaklar'ın yerine Cuma akşamları da yayınlanacak!

Kanal D’nin çiçeği burnunda yarışması Benimle söylenin 6. bölümü yayınlandı. Seyirci tarafından da beğenilen Kanal D’nin eğlenceli yarışması Benimle Söyle Medyapım tarafından hazırlanıyor. Sunuculuğunu Enis Arıkan'ın, jüri kaptanlığını Birce Akalay'ın üstlendiği yarışmanın 100 kişilik jüri üyesi bulunuyor. Her bölüm 10 yarışmacının yarıştığı ve jüri üyelerini kaldırarak kendilerine eşlik etmeye çalıştıkları yarışma Cumartesi günleri ekranlara geliyor.

Benimle Söyle Cuma Günleri de Yayınlanacak!

Kanal D’nin sevilen yarışması Benimle Söyle yaz sezonunda kanalın güçlü toplarından biri olarak ekranlara merhaba dedi. Yarışma başladığı günden bu güne kadar sadece cumartesi günleri ekrana geliyordu. Ancak Kanal D’de Cuma günleri yayınlanan Arka Sokaklar’ın sezon finali yapması dolayısıyla yarışma artık Cuma günleri de yayınlanacak. Jüri kadrosunda Ayta Sözeri, Gülçin Ergül, Ferman Akgül, Metin Arolat, Nuri Harun Ateş, Çağatay Akman, Melihat Gülses, Orçun Sünear, Gür Akad, Ahmet Güvenç gibi isimlerden oluşan programın ilk 6 bölümü Cumartesi günü yayınlanmıştı. Kanal’ın ve yapım şirketinin aldığı kararı doğrultusunda yarışma 21 Haziran’dan itibaren Cuma Güneri de ekrana gelecek.

Benimle Söyle Nasıl Bir Yarışma?

Program, yarışmacının şarkı söyleme ve sahne performansıyla karşısındaki 100 kişilik jüriyi etkilemesi, ayağa kaldırması ve kendisine eşlik ettirmesi üzerine kurulu. Yarışmacı, ayağa kaldırdığı her jüri için bir puan kazanacak ve en yüksek puan kazanan yarışmacılar finale gidecek. Her bölümde 10 yarışmacının yarıştığı yarışmada adaylar, jüriyi ayağa kaldırmaya ve kendisine eşlik ettirmeye çalışıyor. Gecenin en çok jüri üyesini ayağa kaldıran yarışmacının finalist olduğu yarışmada ikinci ve üçüncü başarılı yarışmacı ise, yeni bir performansla kendi aralarında mücadele ediyor ve kazanan, birinciyle birlikte finalist oluyor. Dansçılardan ramazan davulcusuna, stilistlerden şan eğitmenlerine kadar kendi alanında uzmanların yer aldığı 100 kişilik jüri, müzik öğrencileri, öğretim üyeleri, müzisyenler ve şov dünyasının tüm kesimlerinden oluşuyor.

Benimle Söyle Sunucusu Enis Arıkan Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Benimle Söyle isimli şarkı yarışmasının sunucusu Enis Arıkan 3 Ocak 1983 yılında İstanbul da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunudur. Birçok reklam projesinde yer almıştır. Genco, Aşk ve Ceza ve Jet Sosyete dizileriyle tanınmıştır. Sempatik kişiliğiyle bilinmektedir.

Birce Akalay Kimdir?

19 Haziran 1984 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümünü bitirdi. Avrupa Güzellik yarışmasında ülkemizi temsil eden Birce Akalay burada yarı finale kadar yükseldi. 2004-2007 yılları arasında spor spikerliği yapan güzel oyuncu Sarp Levendoğlu ile 2014 yılında evlenmiş ancak şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlilikleri 2 yıl sürmüştür. Birce Akalay son olarak Siyah Beyaz Aşk dizisinde Aslı Çınar karakterini oynamıştır. Birce Akalay sesinin güzelliğiyle biliniyor.

17-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar